Magazin
338 ogledov

Pepel v zraku, ogenj v postelji

Najbolj dominantne med Evropejkami so Nemke. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Potovanje sem morala nenačrtovano podaljšati zaradi izbruha vulkana, ki je prizemljil tako rekoč vsa letala.

Ker se nisem najbolje znašla, mi je na pomoč priskočil prijeten moški in mi celo ponudil delitev svoje sobe, ki naj bi bila zanj prevelika.

Bil je poslovnež iz Kranja in kaj hitro sva se spoznala ter ugotovila, da naju veže precej podobnih reči. Kako značilno, mar ne?

Ponavadi je tako, da ko ti je nekdo všeč na prvi pogled, ugotoviš, da vaju zanimajo povsem enake stvari. Tudi pri nama je bilo tako, sem se pa začudila v hotelu, ko sva prispela v njegovo sobo, saj je imela ta le eno posteljo. Takoj je dejal, da bo kavalir in spal celo na tleh, če bo treba, a sem mu dejala, da nikakor ne in da bi se moral bolj on bati mene. Te besede so mu na usta narisale prešeren nasmešek, nato pa je še z večjim veseljem pomagal pospravljati moje kovčke.

Večerjala sva v restavraciji, nato pa po kratkem sprehodu zavila nazaj proti hotelu. Ves čas sem ga skrivaj opazovala, ko je hodil po sobi in iskal spodnje

Vro%C4%8Da, seksi, erotika | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

perilo ter gel za prhanje. Izginil je v kopalnico, jaz pa sem si zamislila, kako bi bilo, ko bi ga kasneje v postelji kar naskočila. Ven je prišel ogrnjen v brisačo, čeprav je s seboj vzel spodnjice. To sem dobro videla. Več kot očitno je bilo, da mi je želel nekaj povedati. Nato sem šla v kopalnico še jaz in se predala blagodejnim curkom tople vode iz prhe, ki je brizgala na moje vse bolj vznemirjeno in vzburjeno telo.

Ko sem se s prsti dotaknila mednožja, me je imelo, da bi si jo zdrgnila, si potiskala prste vanjo ali pa še bolje, da bi me on zgrabil od zadaj in me neusmiljeno nategnil v pohotno češpljo, ki me je tako močno zasrbela. Tudi sama sem prišla v sobo ogrnjena samo v brisačo, le da jaz v resnici spodnjic nisem jemala s seboj. Sklonila sem se v torbo na tleh, da bi jih poiskala, in pri tem nalašč pokazala svoje gole noge vse do ritke, ki je bila zakrita le na pol. Za seboj sem zaslišala en dolg "Huhhh!" in se obrnila k njemu. "Kaj pa je?!" sem ga z nasmeškom vprašala. Naslednje, kar se je zgodilo, je bila postelja, polna najinih teles, brisače so poletele na tla in v trenutku sva se gola objemala in poljubljala kot dva stara zaljubljenca.

Moja roka je takoj izginila med njegovimi nogami in poiskala njegovo zverino, ki je v hipu stala vsa trdna in krepostna. Tudi on je segel med moje noge, a še prej je dlani ogrel na mojih ritnicah, ki so se mu zdele čudovite. Poljubljal me je na joške in to počel tudi po tem, ko sem mu sedla na korenjaka in se začela nabijati nanj. Njegove roke so bile zdaj na joških, zdaj na ritnicah, usta pa ves čas okoli nabreklih bradavičk. Roke sem oprla v boke in se zibala nad njim ter opazovala odzive na njegovem obrazu.

Bil je navdušen, moja pohotnost pa ga je povsem vrgla iz tira. Še malo prej neznanca sva se zdaj že pošteno obdelovala v mali hotelski sobi, ki nama je nudila zatočišče v neznanem mestu. Prišlo mi je že v prvem poskusu, vsekakor pa na tem nisem mislila ostati. Nekoliko sva počivala, se nežno poljubljala in gladila najini goli telesi. Moja desnica se je ves čas vrtela okoli njegovega nabreklega korenjaka, ki je stal pokončno ne glede na to, da sva prvi polčas že dala skozi.

Zvijugala sem se k njemu in ga na njegovo presenečenje vzela v usta. Ječal je, kot bi mu bilo prvič, in še z večjim veseljem sem sesala velikega barabina. Zaželela sem si ga od zadaj in se nastavila na vse štiri, on pa je, tik preden je zarinil svojega korenjaka vame, zavzdihnil, da tako lepe riti še nikoli v življenju ni videl. Uživala sva še pozno v noč, naslednje jutro pa sem že navsezgodaj, ko je še spal, izginila s svojimi kovčki na vlak in proti domu. Vso pot sem sanjarila o njem in še danes mi ne da miru, da mu nisem pustila svoje telefonske številke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.