Magazin
1134 ogledov

Perverzna Zlata ribica

200908-seks-poljub-ist Žurnal24 main
Ko mi jo je prijatelj predstavil, je dejal, da ji je ime Zlata … Zlata Ribica. Nisem vedel, ali naj se smejim, ali pa ji je zares tako ime.

Zares je bila Zlata, drugi del pa so dodali v šali, a vseeno si nisem mogel iz glave izbiti treh želja, ki so mi v trenutku padle na pamet. Če ujameš zlato ribico, ti pač izpolni tri želje, ni tako? Z Zlato sva se v naslednjih tednih močno navezala drug na drugega in rečem lahko le, da se ribica z njo niti slučajno ne more primerjati. Ribica žal izpolni le tri želje. Zlata pa jih je več. Mnogo več.

Bila je stroj za izpolnjevanje želja in to tistih perverznih, ki burijo marsikatero domišljijo, o kakršnih sanja skoraj vsak moški.  Zlata je znala v trenutku svoje najmočnejše pohote strgati s tebe oblačila in planiti po tiču, ki je v njenih ustih otrdel kot skala. Sesala ga je z neverjetno strastjo, se ukvarjala celo z mošnjičkom in ves čas pogledovala navzgor, da bi videla ali sem zadovoljen. Bil sem in to tako zelo zadovoljen, da bi med tem podpisal celo lastno smrt, zastavil hišo ali pa še kaj hujšega. Ležal sem tako na pol na postelji, z nogami na tleh, ona pa je skozi mojega tiča vlekla mojo dušo. Z vrhom nagajivega jezička si je dovolila pritisniti na občutljivo luknjico vrh korenjaka, da me je vrglo po postelji, že naslednji hip pa zopet celega posesala globoko v požrešna usta. Motnega pogleda sem jo uzrl, kako stoji pred menoj, se slači in mi razkazuje svoje lepo, golo telo.

Spravil sem se pokonci, da bi jo objel okoli ritnic, ona pa mi je svojo rožnato lepotičko takoj pritisnila na obraz. Objemal sem jo z ustnicami in se čudil, kako zelo nabrekel je njen ščegetavček, se lotil še tega in z jezikom poskrbel, da je med glasnim vzdihovanjem govorila same packarije.

Ves čas jo je tiščala k meni, me z rokama držala zadaj za glavo in vpila, da se hoče nasaditi nanj. Nisem vedel na kaj, ali na jezik, ali tiča, pa je kmalu postalo jasno.

Sedla mi je v naročje, pod seboj zagrabila pokončnega korenjaka, si ga nastavila pred ustje neverjetno pohotne češplje in sunkovito sedla nanj. Kriknila je od užitka in se s svojo vročično češpljo spustila do samega dna, oziroma korena mojega junaka. Otrdel sem kot kip, moje roke so ostale na njenih ritnicah, te pa so čedalje bolj poskakovale pod mojimi prsti. Z velikimi joški je butala ob moj obraz in takrat sem se spomnil, da si jih sploh še nisem utegnil ogledati. Bile so zares velike, z dvoje velikih, rjavih flik, sred katerih sta se razbohotili nabrekli bradavički. Sesal sem ju in na rahlo vlekel z zobmi, da bi pozabil, kako zelo močno me naskakuje s svojo češpljo, saj mi je v modih že pošteno brbotalo. Želel sem si še te njene pohotnosti, še več seksa in pokvarjenega vedenja, a trenutek predaje se je žal nezadržno bližal. To je opazila v mojih očeh in po stisku mojih prstov, ki so se krčevito oklepali njenih ritnic, zato je v hipu razjahala z mene, se spustila s koleni na tla, ter v desnico vzela premočenega korenjaka.

Tako hitro se še ni sprehodil skozi nobeno dlan, pogled na njen obraz, odprta usta in iztegnjen jezik pa je bil dokončno preveč za mojo vzdržnost. Eksplodiral sem naravnost v njen obraz, jo zalil prek las, po licih in tudi naravnost v usta, ona pa se ni premaknila niti za centimeter. Z velikanskim nasmeškom in zadovoljnega pogleda je zrla navzgor proti meni, mene pa je počasi zapuščala zavest in sem v naslednjem hipu padel vznak po dolgem in širokem. Pokonci je ostal le še moj utripajoči korenjak, ki je tedaj že precej boleče stal, a še vedno privabljal njene pohotne lovke, da so segale po njem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.