Magazin
74 ogledov

Pes, ki ne laja in ne grize

Časopis bo ostal v enem kosu in neposlinjen!
1/8
Žurnal24 main
Si želite psa, ki ne grize, ne laja, ne pušča dlak, nikoli ni siten in zna prinesti časopis? Sanjskega ljubljenčka so "izumili" mehiški oblikovalci.

Pack of Dogs in Pack of Dogs 2 sta seriji multifunkcijskih kosov pohištva, ki po obliki spominjajo na psa – še najbolj na kakega nizkega terierja s pokončnimi uhlji. Posamezne primerke so Mehičani, združeni pod imenom NEL, poimenovali po znamenitih mehiških rokoborcih (wrestling oziroma lucha libre, kot rokoborbi pravijo Mehičani, je v Mehiki eden od najbolj oboževanih športov) in nastali so Dos caras jr., Aguayo, Superastro, El Santo, Alushe in Místico.

Kužki znajo veliko!
Psički različnih velikosti in oblik, ki so jih mladi Mehičani predstavili tudi na salonu oblikovanja v Milanu, se dobro znajdejo v različnih vlogah – kot klubska mizica, stolček, pručka, odlagališče revij, časopisov ali česa drugega, knjižna polica, opora za knjige ... Zvestega psa kupci lahko doma postavijo skoraj kamorkoli, saj jih naloge čakajo povsod. Izdelani so iz keramike in lesa. In ravno leseni kosi so nekaj posebnega, saj so na tradicionalen način "zlepljeni" iz ostankov lesa jesena, hrasta, topola, jelše, oreha, bora ... In najlepše pri vsem je, da lahko z malo mizarske žilice psičke poskusite izdelati kar sami!

 

Preberite še:

Oblecite pralni stroj in hladilnik!
Kdaj ste nazadnje seksali?
Pravljična lučka z začaranim gozdom

NEL, ki zase pravijo, da so "kolektiv oblikovalcev, ki raziskujejo z združenimi močmi", so tudi z "večnamenskimi psi" opozorili nase in upajo, da bodo kmalu prišli lepši časi za mehiško notranje oblikovanje. Popolnega ljubljenčka, ki ga ni treba učiti, kako prinesti neposlinjen časopis v enem kosu, si oglejte v fotogaleriji!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.