Magazin
26 ogledov

Pet razlogov za masturbacijo

Nepozabni solo užitki. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Se sramujete samozadovoljevanja? Pred vami je pet dobrih razlogov, zaradi katerih bi lahko na sram za vedno pozabili.

Kjerkoli
Za spolne užitke nista vedno potrebna dva. S samozadovoljevanjem si lahko pričarate najlepše trenutke, spoznavate svoje telo, se igrate z občutki in preizkušate sami sebe. Vas je še vedno sram? Preden se prepustite užitkom, poskrbite za intimo – utišajte telefon in se prepričajte, da ste v prostoru ali stanovanju zares sami.

Nič kompliciranja
Za samozadovoljevanje ne potrebujete ničesar, razen mirnega kotička, domišljije in spretnih prstov.

Igrivi pripomočki
Za še več solo užitkov je v prodajalnah za odrasle na voljo veliko igrivih pripomočkov, ki vas popeljejo do vrhunca. Ste jih že preizkusili?

Spoznavanje samega sebe
Seks je najboljši takrat, ko svoje telo in občutke poznate do potankosti, ko veste, kaj vam prija najbolj. Samozadovoljevanje ponuja prav to, poskrbi pa tudi za to, da pri seksu pozabite na nelagodje zaradi neznanega.

Izboljša razpoloženje

Ste utrujeni ali slabe volje? Do boljšega razpoloženja vas lahko pripelje tudi samozadovoljevanje. Razloga, da bi partnerja pričakali slabe volje, tako skoraj ni več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.