Magazin
25 ogledov

Planil je po moji ritki

seks Shutterstock
Bralnik elektronskih knjig se je prvikrat znašel pod mojimi prsti. Oddih na morju, zunaj pa prevroče, da bi se vrtela kot na žaru, zato sem šla raje v apartma in legla na posteljo.

Tudi notri je bilo vroče, zato sem ostala oblečena le v kopalke. V bralniku sem si poiskala krasen erotičen roman in navdušena ugotavljala, kako pripravna zadevica je. Moj Tomi pa z vročino ni imel težav. Cele dneve je lahko prebil na plaži, kadar pa je bilo prehudo, se je pač prestavil s prijateljem v kak prijeten lokal. V sosednjem apartmaju sta bila najina prijatelja Dare in Monika. Prejšnji večer sta poskrbela za to, da midva nisva skoraj nič spala. Monika je tako glasno vzdihovala in cvilila, da sva jo jasno slišala skozi, očitno, tanke stene.

Ravno sem bila pri koncu prvega odstavka, ko sem slišala odpiranje vhodnih vrat. Menila sem, da je Monika prišla v senco, a sem se motila. Bil je moj Tomi. Prav potiho so se za menoj odprla vrata sobe in na hrbtu sem začutila njegov pogled. Stal je tam v tišini in me opazoval. Nalašč sem skupaj stisnila svoja čvrsta hlebčka, ki sta vlekla medse prožne kopalke, in se nasmihala sama pri sebi.

Spraševala sem se, ali že ima trdega in se stežka upirala želji, da bi pokukala nazaj. Trudil se je ostati tiho, a sem vseeno slišala njegove korake, ko se je bližal postelji. »Beremo?« je dejal in dlani naslonil na moji ritnici.

Hja, do takrat sem, potem pa se nisem mogla več zbrati. Le še zijala sem v vrstice pred seboj in se nastavljala njegovim rokam. Na trenutke se mi je zdel kot hobotnica, saj me je grabil za prsi, zadnjico in še kje.

Legel je na moj hrbet in kmalu dobila odgovor na svoje vprašanje. Imel je trdega in to zelo. Nastavil se je tako, da je nabreklina sedla med moji, še vedno, napeti ritnici, njegove roke pa so končale na golih joških. Zgornji del kopalk je pred tem odfrčal v kot sobe.

»Tako lepo ritko imaš …,« je vzdihoval za menoj in drgnil svojega korenjaka obme. Bralnik sem končno potisnila pod vzglavnik in nagajivo sunila navzgor s svojo zadnjico. Ko sem ga zadela v jajčka je boleče zatulil, nato pa napovedal maščevanje. Komaj sem že čakala, da se te besede uresničijo, zato sem bila še kako vesela, ko so njegovi prsti iz objema izpustili pregnetene joškice in se lotili še spodnjega dela kopalk. »Mmm, kako je vlažna,« je dejal in spotoma vlekel kopalke z moje ritke. Potem se je s svojim junakom spravil vse do zares vlažne češpljice in jo sklenil z njim malo razvajati. Nikamor se mu ni mudilo in to mi je bilo všeč. Rada se predajam takšni sladki razvadi. Stisk v ritnicah je počasi popuščal in kmalu je imel povsem prost dostop do moje čedalje bolj vrele pohotnice.

Še vedno je z vrhom tistega lepega korenjaka drgnil ob sramne ustnice, ga morda le za nekaj milimetrov potisnil naprej, nato pa se znova umaknil in nadaljeval s predigro. Zakopana v vzglavnik sem neenakomerno lovila zrak in boke potiskala vse višje in višje. Ko je bila moja zadnjica tako visoko, da ni mogel več ležati na meni in me zgolj božati s svojo nabreklino, se je prijel za tiča in ga pošteno zarinil v razprto češpljico, ki je prav prosila zanj. Mislim, da sem zaječala glasneje, kot je to prejšnji večer počela Monika. Pa še sredi belega dneva je bilo, a mi za to ni bilo kaj dosti mar. Želja po potešitvi silne pohote je bila prevelika. Spomnila sem se uvodnih stavkov romana, ki sem ga pričela brati. Začelo se je sredi močno podobnega dogodka, kot sem ga doživljala sama. Povsem sem se vživela v vlogo glavnega lika Sophie, ki je na vseh štirih nestrpno pričakovala zadnji vbod silnega korenjaka postavnega barona in vrhunec nad vrhunci, ki bi dokončno zapečatil njuno zvezo. Postala bo baronica in to se ji je zdelo vsaj tako vznemirljivo kot nastavljati svojo golo zadnjico za dosego tega cilja. Sama razen dobrodošle potešitve nisem dobila nič drugega. Povsem dovolj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.