Magazin
34 ogledov

Planila je po korenjaku

seks Shutterstock
Vikend sva z Mirando preživljala v pravcati palači na Bavarskem. Uradni del najinega obiska je bil mimo in lahko sva si privoščila sproščanje. Sprva sva nameravala oditi kam ven, si ogledat tamkajšnje lepote, potem pa končno dojela, da je v najinem dvorcu več kot lepo.

Zase sva imela celo pritličje, zgoraj ni bilo nikogar, oskrbnik pa je prihajal le za dve uri na dan in je že odšel. Moja zapeljiva lepotička se je smukala po velikih sobanah, poplesavala in navdušeno prepevala poleg. Ni bilo videti, da bi si želela ven. Velika baročna okna so v prostore prepuščala ogromno svetlobe, okoli dvorca pa so bile posejane prelepe rastline, ki so dajale vtis, da se nahajaš v kateri od prelepih pravljic. Miranda je znova priplesala iz ene od soban, se mi nasmehnila in izginila v sosednjo. Še vedno je bila oblečena v bež spalno srajčko, skozi katero si lahko videl temne kolobarje na njenih napetih jošk. Če je ne bi tako dobro poznal, bi dejal, da so umetni, pa vsekakor niso bili. Narava in starši so ji dali izjemne gene.

Sklenil sem, da se podam za njo, in jo našel v veliki kopalnici. No, ja, težko rečem kopalnica, ko pa je bil v njej kar manjši bazenček, jakuzzi vdelan v tla. Miranda je sedela ob velikem jakuzziju, katerega rob je gledal iz tal. Oči so se mi spustile po njenem napetem telesu in takoj sem ugledal brsteči joški ter pocedil sline ob pogledu na nabrekle temne bradavice. Vabljivo me je gledala, njene noge so bile razkrečene in lahko sem se prepričal, da nase še vedno ni nataknila spodnjic.

Spalna srajca ji je segala komajda do ritnic, v tistem položaju pa niti do bokov ne. Zlezel sem v prazno kad in jo opazoval. Vsa pohotnega videza se je spravila na kolena in se zadrsala proti meni. Njeni kostanjevo rjavi kodri so se pozibavali pred menoj, ko se je približevala in si oblizovala polne ustnice. Pogled na njene čudovite joške je bil odprt in roke so se mi kar same od sebe iztegnile po prelepih oblinah. Ustnice je imela ves čas rahlo razprte in imelo me je, da bi zagrizel vanje. Čutil sem, kako mi kri divje utripa v povsem nabreklem tiču in še dobro, da sem imel na sebi le spodnjice. Pa ne za dolgo.

Potegnila jih je z mene kot bi jih želela raztrgati na kosce, nato pa planila po mojem korenjaku, ki je strumno stal pokonci, kot bi želel reči: »Poglej me, kako velik in lep sem!«
Spustila se je k njemu in glavico objela s svojimi polnimi ustnicami, ga nežno posesala mednje in me še enkrat več spomnila, zakaj sem tako nor na njo. Lase sem ji spel v čop, da bi jo lahko opazoval pri obdelavi mojega korenjaka, ona pa je samozavestno zrla proti meni in si polnila usta z mojim ponosom. Bil sem v nebesih, lase sem prestavil v eno roko, z drugo pa segel po njenih joških. Tudi na otip so bile čudovito čvrste in niso bile le videti takšne. Z drugo roko sem pospremil njeno glavo, ki je povsem legla v moje naročje, kar mi je vzelo sapo, potem pa se je sesajoči občutek prav počasi selil od korena mojega tiča vse do nabrekle glavica, kjer je glasno cmoknila in se mi povsem nedolžno nasmehnila. Odpiral sem usta, a povedal nisem ničesar.
»Saj vem, saj vem …,« je dejala in se skobacala name. Znova sem se zagledal v lepoto narave pred seboj in se zahvalil vsemogočnemu, da jo imam.

Z vročo in precej navlaženo muco je potegnila preko mojega stoječega junaka ter tako v meni še bolj razpenila kri, ki je polna adrenalina brizgala po žilah. Tresoče dlani sem ji prilepil na goli, prelepi ritnici in ju pospremil v svoje naročje. Znova sem na svojem korenjaku začutil tesen objem in prisegel bi, da tudi sesanje, saj mi je moda pošteno vleklo v trebuh. Vame je zrl par čudovitih rjavih oči, bližale so se mi srčaste, polne ustnice, njen vonj me je dokončno omamil in izgubil sem se v nekem vmesnem svetu, polnem užitka in naslade, kjer vsakdo dobi tisto, po kar je prišel in česar si najbolj želi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.