Magazin
201 ogledov

Playboy iz zakulisja

Katja Matko
1/4
Žurnal24 main
Julija se vam bo z naslovnice Playboya nasmihalo novo Playboyevo dekle. Katja Matko je za najbolj brano moško revijo vnovič odvrgla krpice, pri čemer smo jo opazovali tudi mi.

Štajerka Katja Matko je postala novo Playboyevo dekle, zaradi česar ji je pripadla čast, da se za najbolj brano moško revijo na svetu sleče še enkrat.

Pokukajte v zakulisje Playboya.

Tokrat smo jo pri tem opazovali tudi mi, saj nas je Playboyeva ekipa povabila na snemanje julijske naslovnice, ki jo bo krasila prav Katja.

V drugo je bilo lažje

Čeprav gre za eno najbolj erotičnih snemanj, se fotografiranje za Playboy od drugih modnih fotografiranj ne razlikuje prav dosti. "Edina razlika je, da je model gol," nam je razložila fotografinja Ivana Krešić in hkrati dodala, da je prav zato na snemanju najpomembnejša sproščenost.

Te pa Katji ni manjkalo, saj Playboyevo ekipo dobro pozna, zato se je drugič slekla precej lažje. "Prav nič nisem živčna, saj me obkrožajo sami znani ljudje. Počutim se kot doma."

A ker slika pove več kot tisoč besed, si v zgornjem videu oglejte, kako je Katja doživljala svoje drugo fotografiranje za Playboy, v zavihku video pa lahko na lastne oči vidite, kako se golega modela lotijo vizažistka, stilistka, frizer, fotografinja in art direktor.

Katjo lahko v tiskani obliki občudujete v petek, 11. junija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.