Magazin
21 ogledov

Pleša? Ne, hvala.

Kako privlačen bi bil šele z lasmi ... Žurnal24 main
Moški, ki jih je mati narava obdarila z bujnimi lasmi, imajo petkrat več možnosti, da najdejo partnerko, kot tisti, ki so že začeli izgubljati lase.

V raziskavi na eni izmed britanskih spletnih strani so prišli do zanimive ugotovitve, ki bo morda v slabo voljo spravila kakšnega moškega, ki se že tako težko sooča z izgubo las, ki jo prinesejo leta.

Na strani sta bili objavljeni dve različni fotografiji istega moškega, pod obema pa je bil opisan enak osebni profil. Na prvi fotografiji so moškega ''krasili'' lasje, na drugi pa je bilo očitno, da jih moški na fotografiji počasi začenja izgubljati.

V osebnem profilu je sicer pisalo, da je uspešen 30-letnik iz Londona, ki je navdušen nad športom, glasbo in potovanji. Dva meseca so zbirali odzive žensk na oba profila. Rezultat? Na ponudbo moškega z lasmi je odgovorilo 108 žensk, istemu moškemu brez las pa le 22.

Iz tega je mogoče sklepati, da ljudje iščejo partnerja (vsaj prek interneta) najprej na podlagi fotografije. Če jim ta ni všeč, izgubijo zanimanje za osebo in se niti ne trudijo, da bi jo bolje spoznali. S tem seveda lahko naredijo veliko in morda celo usodno napako.

In vi? Mislite, da bi izbrali drugače?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.