Magazin
9 ogledov

Po ekonasvet na splet

Spletni nakupi so lahko tudi zeleno obarvani. (Foto: www.jabucek.com) Žurnal24 main
Ekovsebin in trgovin je na spletu vedno več. Pregledali smo ponudbo.

Med ekološkimi portali zagotovo izstopa Bodieko.si, ki se na Facebooku ponaša s kar 24.327 privrženci. Na portalu so nasvetni članki, ki se nanašajo na dom in energijo, zdravje in prehrano, ekologijo, objavljajo razne aktualne raziskave, preberete si lahko predstavitve zdravilnih rastlin, našli pa boste tudi seznam ekoloških kmetij s kontakti.

Ekološki portali in zelene trgovine:
- Bodieko.si
- Ekomagazin.si
- Ekologicen.si
- Jabucek.com
- Planetbio.si
- Ekolife.si

Več kot osem tisoč privržencev na Facebooku ima tudi Ekomagazin.si, ki prav tako ponuja številne ekonasvete za zdravje, telo, dom in prehrano, trenutno poteka tudi izbor naj veganskega recepta, na strani pa boste našli tudi seznam ekoloških trgovin in kmetij. Rubrika Strokovnjak svetuje ponuja odgovore na vaša vprašanja, na voljo pa so tudi dnevne aktualne novice in obvestila. Recepte in nasvete boste našli še na portalu Ekologicen.si, kjer si lahko pogledate tudi, kako si sami ustvarite pustno masko, zdrava prehrana pa vas čaka na Kalcek.si.

Zeleni nakupi
Kot portal za naravno in zdravo življenje se oglašuje tudi Jabucek.com, ki poleg nasvetnih vsebin ponuja tudi e-trgovino. Na portalu trenutno poteka razprodaja zalog organskih igrač, v trgovini pa boste našli izdelke, kot so naravna, ročno izdelana mila in sveče, ekovrečke, zelišča, semena ...

Če iščete presno in vegansko kozmetiko ter hrano, pokukajte na portal Planetbio.si, kjer boste našli različne vrste alg in trav v prahu, presne čokolade, kakavove in konopljine izdelke, naravna sladila in soli, poleg tega pa tudi ekočistila, igrače in naravno kozmetiko. Na voljo so tudi darilni boni.

V sončno trgovino
Zdrava spletna trgovina je tudi Ekolife.si. Med drugim boste v e-trgovini našli veliko izbiro kozmetike za dojenčke in otroke, lesene igrače, poslovna darila ter izdelke iz domače lekarne, ponudba pa obsega tudi izdelke za vaše hišne ljubljenčke. Pestra ponudba za otroke je še na Eko-baby.si, vse za osebno rast in zdravo življenje pa ponuja Soncnatrgovina.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.