Magazin
31 ogledov

Po enem dnevu nazaj v zapor

T.I. Reuters
Raper T.I. je bil v sredo izpuščen iz zapora, vendar njegova svoboda ni dolgo trajala.

Le dan zatem, ko je bil T. I. izpuščen iz zapora v sredo zjutraj, se je raper v četrtek zvečer ponovno znašel za zapahi. Razlog? Zapornik lahko pri premestitvi iz varovanega zapora v prehodni dom uporablja zasebno obliko prevoza brez policijskega spremstva, vendar mora jasno opredeliti, katero obliko prevoza bo uporabljal. Raper naj bi tako zatrdil, da bo uporabil kombi, nazadnje pa se je odpeljal z luksuznim potovalnim avtobusom.

T. I. je bil oktobra 2010 obsojen na 11 mesecev zapora, ker je prekršil pogojno kazen, ko so ga aretirali v Los Angelesu zaradi drog. Vendar pa se tokrat ni prvič znašel za rešetkami. Pred tem je leta 2009 odslužil sedemmesečno kazen, dve leti pred tem pa je bil aretiran, ko je hotel kupiti neprijavljene pištole in dušilce zvoka od zveznega agenta pod krinko.

“Nevihta je mimo in sonce je spet posijalo,“ je zapisal na Twitterju v sredo. "Prišel je naš čas, da zasijemo! Dobrodošli na začetku našega srečnega konca.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.