Magazin
850 ogledov

Po kosilu sem se lotil še nje

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Šlo mi je na smeh, ko je kolega odšel po večerji, na katero sem ga povabil domov, saj žena pripravlja neverjetne pojedine.

Dejal mi je, da tako okusne in bogate hrane še v življenju ni okusil. Pohvalil je kuharico in mi zaupal tudi, da je zelo prijetna in sposobna ženska, a da verjetno zaradi tega strada nekdo drug.

Mislil je seveda na mojega tička, ki naj po njegovem mnenju ne bi dobil prave oskrbe, saj je žena bolj gospodinja kot pa razvedrilo na dveh nogah. Še enkrat sem se mu prešerno nasmehnil ga potrepljal po ramenu in pospremil skozi vrata.

Ko sem vstopil v kuhinjo me je Sara gledala s tistim tako iskrivim in nagajivim pogledom. "Je odšel?" je vprašala. Pokimal sem, ona pa si je v treh sekundah odvezala predpasnik in mi padla v objem. Nazadnje sva seksala tisto jutro, a Sari je to premalo. Strastem se predava vsaj dvakrat na dan, tiste dni, ko imava čas in lahko.

Videl sem, da ne bo nič od postelje, saj je s svojo desnico že šarila globoko v mojih spodnjicah ter prebujala mojega korenjaka. Kot ponavadi je hitro ubogal ukaze in kmalu stal strumno pokonci.  Iskala sva oporo za naslon in jo našla na kuhinjskem pultu. Potisnil sem jo nanj, nato pa z rokama objel njeni ritnici.

Zdrznila sva se, ko je pri vratih pozvonilo in prekinilo najino igro. Bil je kolega, ki je na obešalniku pozabil vrečko. Vse skupaj se je odvilo zelo na hitro, a ko sem prišel nazaj v kuhinjo, Sare ni bilo več tam. Njen zapeljiv glas se je zaslišal iz smeri najine spalnice, kamor sem nato tudi pohitel. Ko sem vstopil skozi vrata, me je sredi velike postelje čakala izjemna lepotička v spodnjem perilu in me vabila, da ji ga slečem.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Z veseljem sem opravil to delo in se ob vsakem odkritem centimetru njenega telesa bolj veselil. Končno je bila pred menoj povsem gola in pohota ji je vrela iz oči. Poljubljal sem jo po rokah, trebuhu, nato po nogah in seveda na koncu tudi med njimi. To je imela najraje in mi vsakokrat tudi jasno priznala, da brez tega ne bi hotela živeti.

Njeno telo je dobesedno lebdelo nad posteljo, ko sem se s svojim jezikom prebijal v njeno muco, ki je postajala vse bolj poplavljena. Glasno je ječala in me rotila naj ji ga dam. Trdega tiča seveda. Tega si je močno zaželela v trenutkih, ko je začutila, da bi ji lahko prišlo, saj na ta način ponavadi prihajava skupaj.

Ob tako potrebni in prelestni ženski pač ne zdržiš prav dolgo. Vsaj prvič ne, in to vedno kompenzirava na svoj način. Zato pa sva se po kratkem predahu za tuš, ljubila debelo uro. Ta ura je bila namenjena samo seksu, kajti ljubkovanja sva imela dovolj. Seksati pa pri nama pomeni izkušati vse mogoče poze na različnih mestih in prav zato tega nikoli ne počneva samo v spalnici. Ponavadi je tam vmesna postaja, končujeva pa v dnevni sobi ali celo na terasi, kot je bilo na primer tudi tokrat.

Nosil sem jo v naročju, njene noge so povsem ukleščile moj hrbet, korenjaka pa sem imel globoko v vroči mucki, ki še ni imela dovolj. Prijal nama je nekoliko bolj hladen zrak, ki je delno ohladil najina razgreta telesa, a ne preveč.

Z rokama sem jo krepko držal za ritnici in jo skušal privzdigovati, čeprav je to zelo zadovoljivo počela že sama. Končno sem le našel nekaj opore na ozki polički, tja odložil njeno ritko in se posvetil njenim ustnicam, ki so sesale moje. Niti blizu orgazma nisem bil, saj sem v prvem porabil vse zaloge, zato pa je ona sladko ječala, da ji prihaja in te besede so mi pomenile več kot pa, če bi prišlo meni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.