Magazin
16 ogledov

Po nastopu ga je naskočila

seks Reuters
Nina je bila predana plesu že od malih nog. Postavna petindvajsetletnica je vedela, da s svojimi gibi in popolno postavo ubija moško vzdržnost, njena izklesana zadnjica pa je bila morilec številka 1.

Klasičnega plesa je imela počasi dovolj, osvojila je kar precej priznanj in zanimalo jo je, kako to pridobljeno znanje sedaj unovčiti. Pred časom je spoznala tipa, ki vodi nek večji lokal in ji je predlagal, da bi se preizkusila kot erotična plesalka. Misel na ples ob drogu jo je po eni strani zmrazila do kosti, po drugi pa se je ji je ideja zdela strašansko privlačna. Vedela je, da bodo moški padali na kolena pred njo in končno bi lahko svoje popolno telo predstavila na način kot si je to vedno želela.

Rada je bila izzivalna in rada je opazovala pohotne poglede v moških očeh. Oblečena bi bila le v spodnje perilo in morda bi ga celo odvrgla?

Ne, ne, to bi bilo pa že preveč.

Na koncu je pristala na ponudbo in se dogovorila za sijajno plačo. Ob tej bi ji seveda ostala še vsa napitnina, ki bi jo gostje zmetali na oder. Prvi večer je bila noro nervozna. Kar tresla se je v garderobi in če ne bi bilo Ivjane, ki jo je mirila, da so bolj nervozni pravzaprav gledalci, bi nemara ušla domov. Ko je v čipkasti opravi stopila na oder je požela buren aplavz, nato pa presenetila samo sebe, odmislila okolico in se prepustila svoji točki, ki jo je poznala na pamet. Ker se je z drogom šele spoznavala, na njemu seveda ni izvajala težjih akrobacij, ampak se je le zapeljivo zvijala, nastavljala ritnici tako, da je med njima drgnila po drogu, ter si zapeljivo oblizovala ustnice.

Ko se je pričela grabiti za prsi se ni več poznala. Nabrekle bradavice so ji sporočile, da gre za nekaj več kot le nastop in denar. Bila je vzburjena. Vzburjena ob toliko moških očeh, ki so trdih tičev opazovali njen nastop. Vzburjena zaradi svoje seksi pojave in zaradi dejstva, da bi tisti hip cel klub občeval z njo, če bi dala. Na hitro je v kotičke očes ujela celo nekaj hudih tipov in z lahkoto bi se s katerim od njih zadovoljila za odrom po nastopu. Prvikrat v življenju se je počutila tako samozavestno in popolno. Čeprav ji ne bi bilo treba, pa je po nekaj minutah na zapeljiv način odpela nedrček in pokazala svoje lepe jedre prsi. Bankovci so deževali pod njenimi nogami in ponudbe za eno noč, pa celo za poroko, prav tako. Za piko na i, se je vrgla na kolena, si šla s prsti za spodnjice in bolj zase kot pa za občinstvo, zarinila sredinec v popolnoma premočeno češpljico. Ječala je in še dobro, da je njen glas prekrila glasna glasba.

Nastop je uspel v popolnosti in ko se je zgoraj brez vračala proti garderobi, je skušala urediti zmedene misli. Polna adrenalina in neverjetne pohote ni niti pomislila na zaslužek. Želela si je le ene reči …

V garderobi jo je počakal lastnik lokala in ji širokega nasmeha namenil aplavz. Bil je tako navdušen nad njo, da ji je obljubil še višjo plačo, ona pa ga je povsem presenetila in se mu vrgla v naročje, mu potisnila jezik v usta in se ga z dolgimi nogami oklenila okoli pasu.

Ni vedela, kaj počne. Bila je tako potrebna, da bi dala vsakomur, ki bi si jo le želel. Ta tip pa ji je bil že tako všeč in enostavno ni mogla ustaviti svojih čustev, ki so brbotala v njenem telesu. Rade volje jo je sprejel v svoj objem, svoje dlani takoj položil na njeno prelepo zadnjico in se z njo vred sprehodil do pulta pred velikim ogledalom. Posedel jo je nanj, jo naslonil na hladno ogledalo in pohotno zgrabil za prsi. Njene ustnice so se šobile, njene veke pa so priprte dajale videz zadetosti.

Odpel si je hlače in iz njih izvlekel presenetljivo velikega tiča. S pomočjo njene roke je bil kmalu povsem trd, nato pa si je spodnjice močno potegnila vstran in mu pokazala svojo pošteno orošeno muco. Moral jo je najprej otipati pod prsti, se naslajati nad njeno pohoto in ji zariniti dva prsta v globino, da je nemočno zaječala in iztegnila svoj vitki vrat. Nato se je znova prijel za korenjaka in ji ga zarinil naravnost med noge. Njeno telo je trznilo v krču, njene mišice so se napele, prsi pa kot bi želele po svoje. Prihajalo ji je od trenutka, ko je prodrl vanjo pa vse dokler ni tudi sam nenadzorovano onečedil pult in njeno pohotno mednožje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.