Magazin
399 ogledov

Po prvem Survivorju imela bulimijo, pa zdaj?

Teja Kralj Voyo
Tejo Kralj lahko v Survivorju gledamo že drugič, saj je bila prvič del šova pred sedmimi leti. Takrat je ob prihodu domov zbolela za bulimijo.

Teja Kralj, letošnja povratnica v Survivorju, je odkrito spregovorila o težavah, s katerimi se je spopadala po prihodu domov, po izpadu iz Survivorja pred sedmimi leti. Takrat je namreč tako zelo pogrešala hrano, da je nevede zbolela za bulimijo.

Povedala je, da je tokrat izgubila osem kilogramov, ob prihodu domov pa jih je pridobila kar 12: "Moja napaka pred sedmimi leti je bila, da sem napolnila želodec, ga šla izprazniti na stranišče in nato spet nadaljevala s hranjenjem. Ker se je telo tega navadilo, sem bruhala še eno celo leto, kar bi lahko označili kot bulimijo, a je bilo daleč od tega. Čakala sem samo to, da se je telo ponovno navadilo maščobe in "nove" hrane. Potem je bilo spet vse okej. Tokrat mi je bilo po prvi večerji tako slabo, da sem bila kaj kmalu že spet na stranišču, a sem si v tistem trenutku samo rekla, da tega tokrat ne bom več delala in bom trpela vse, kar si "zakuham"."

Doda, da se ljudje ne zavedajo, kaj pomeni hrana in da je ne spoštujejo dovolj. Do tega, po njeno, prideš šele, ko živiš v ekstremnih pogojih, kjer hrane ni na pretek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.