Magazin
48 ogledov

Po žuru paše vroč seks

Žurnal24 main
Po zabavi me je pospremil do ceste in bila sem kar malo razočarana, saj sem si od tistega večera obetala precej več od le nekaj poljubov in rok na svoji riti.

Že dolgo nisem bila tako vzburjena med plesom kot tisto noč z Urbanom. Zdelo se mi je, da se tudi sam podobno počuti, a mu je malce nerodno. Ravno dovolj, da bi me izpustil iz rok in šel s trdim spat. Jaz pa nisem bila pripravljena oditi nepotešena v posteljo. Še enkrat sem se mu obesila okoli vratu, ga poljubila in ga prosila, naj me pospremi do doma. Takoj je privolil, kar je kazalo na to, da je fant, ki potrebuje spodbudo.

Stanujem sama v podnajemniškem stanovanju, zato sem med potjo že skovala načrt, kako ga zvabiti k sebi. Pred vrati sva se še enkrat poljubila, in ko se je želel že obrniti, sem ga potegnila za roko ter povabila, da si ogleda moje gnezdece in spije še kakšno pijačo. Bila sem vesela njegovega odziva, saj se je z nasmehom odpravil za menoj. Ko sem hodila pred njim po stopnicah, sem pomislila, kaj vse mu tisti hip roji po glavi in še dodatno podkurila njegovo domišljijo z zapeljivim gibanjem bokov. Kaj hitro sem na riti začutila njegove roke in komentar, kako seksi sem videti s tako napetimi ritnicami. Komaj sem čakala, da prideva do četrtega nadstropja, kjer živim, in da zaklenem vrata. Mah, kakšna pijača ... ne bo časa, ko ga enkrat zagrabim. Tako sem si mislila in tako je bilo. Že pri vratih sem mu dala vedeti, da ne bo počivanja, glede uživanja pa je bilo že drugače. Nič več ni kazal znakov želje po pobegu domov, ampak se je povsem vživel v svojo vlogo, kjer je pisalo, da mora zadovoljiti svojo nenasitno prijateljico, ki si je želela marsičesa tisti večer. Že tako mi ni tuje nič, kar ima zvezo z golimi telesi in perverznostjo, sem pa takrat dobila nek nov preblisk. Spomnila sem se odštekanega položaja in sklenila, da ga pripravim do tega, da ga uporabiva.


© iStockphoto

 
Začetek je bil povsem klasičen. Grabil me je za rit, vmes nekajkrat tudi za češpljico, ki se je že pošteno navlažila, toda gumbi so bili še vedno zapeti. In če jih ne bi začela odpenjati sama, bi tako tudi ostalo. Z roko sem se prebila do njegovega tiča, ki pa ni bil videti nič kaj sramežljiv, saj mu je stal kot najboljši vojak. Telo se mu je kar upognilo, ko sem mu z dlanjo prešla preko njegovega dolgina. Sledilo je še nekaj globokih poljubov, nato pa sva se nerodno zavalila na kavč v dnevni sobi. Sedela sem poleg njega in se pošteno polastila njegovega uda, ki je želel še bolj nabrekniti, kot je bilo to sploh mogoče. Rekel ni nobene, a ko sem se nad njegovega lepotca spravila z usti, je bil zagotovo presrečen. S kotičkom očesa sem opazila, kako se krčevito oprijema naslona starega kavča in vsakič, ko sem potegnila z ustnicami, je še močneje zaril prste v blago. S takšnim užitkom tega še nisem počela. Urban je bil eden redkih fantov v mojem spolnem življenju, ki je imel popolnoma pobritega in zares je bil užitek sesati gladkega lepotca čisto do konca. Njegova desnica je izginila iz mojega zornega kota in kmalu zatem pristala na moji glavi ter jo začela potiskati navzdol. Kot da se ne bi že sama dovolj trudila. No, ja, je pa imel v tem verjetno nek dodaten užitek, pa tudi meni se je zdelo fino, ko sem ga pripravila do tega kljub njegovi zadržanosti. Ni bil grob in to mi je bilo zelo všeč.

Nisem ga želela posesati do konca, kajti večini fantov se potem ne da dosti več in marsikatera pohotnica zato ostane nepotešena. S koleni sem se razkoračila preko njegovega naročja in si začela slačiti majico. Še preden sem si odpela modrček, je to storil že on, nato pa mi pomagal še s spodnjim delom. Roko je imel ves čas na vroči muci, a je nisem imela namena dolgo pustiti tam. Vstala sem nad njega in mu češpljo pritisnila naravnost na usta. Seveda se ni želel osramotiti in se izmikati. Čeprav je bilo videti, da tega še ni počel ali pa vsaj ne pogostokrat, je kar zadovoljivo drgnil z vršičkom svojega jezika po razprti muci. Gumbek mi je popolnoma nabreknil in se mu ponujal pod ustnice, ki so ga sprejele medse. Sesal ga je med njimi, se ga lotil tudi z jezikom in nenadoma nisem bila več prepričana, da to počne prvič. Če prej jaz nisem želela, da bi dosegel vrhunec, je bilo pri njemu drugače. Prišlo mi je kar tako, nekako v pol klečečem stanju. Mišice so me pekle za znoret', in ko mi je prihajalo, sem se sesedla na njegov obraz. Le nekaj sekund sem potrebovala, da sem se zbrala, saj je bil že na meni. Tako kot sem se sesedla v kavč, tako me je pritisnil od strani ... z boka.

Tako na tesno je šel vame, da se je mešalo obema, saj sem še kako dobro občutila vsak njegov centimeter. Verjetno mi ni treba izgubljati besed o tem, da mi je po petih ali šestih minutah še enkrat prišlo. Končal pa je tudi Urban, in sicer presenetljivo glasno in neznačilno zanj, saj je vstal in me zalil po obrazu, da v trenutku nisem videla ničesar več.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.