Magazin
74 ogledov

Počitnice za pol cene

nakup splet kartica računalnik Shutterstock
Kuponi. Spletne strani ponujajo številne ugodnosti tudi na področju potovanj.

Popusti. V iskanju ugodne ponudbe za počitnice se poleg ponudb v zadnjem hipu in zgodnjih rezervacij dopusta izplača pobrskati po spletnih straneh, ki ponujajo kupone s popusti. Tudi tam se namreč najdejo zanimive ponudbe, ki so lahko včasih prav neverjetno poceni; cena je tudi 90 odstotkov nižja od osnovne cene aranžmaja.

Vse več ponudbe in želja

“Povpraševanja po kuponih za turistične ponudbe je vse več, zato si prizadevamo tudi razširiti ponudbo,” pravi Aleksandra Eraković s Kuponko.si. Od nedavnega je možno kupcem ponuditi tudi kupone za počitnice, ki vključujejo letalske vozovnice, vse več ljudi pa po njenih izkušnjah prek kuponov išče tudi poletne počitnice na morju. Za iskanje teh je sicer zdaj še prezgodaj, saj so ponudbe večinoma vezane na tekoči ali naslednji mesec.

Smučanje doma in v tujini

Pregled trenutne ponudbe na več slovenskih spletnih straneh s kuponi (Vsikuponi, Kuponko, Megabon, 1nadan, Kupujmo vse ceneje) je pokazal, da je kljub pomanjkanju snega ponudba popustov za počitnice na snegu ali enodnevne smučarske vozovnice zelo velika. Na voljo so vam domača ali tuja smučišča, raznolike namestitve (od velikih hotelov do zasebnih koč ob smučišču), večinoma pa boste zanje z nakupom kupona plačali polovico predvidene cene.

Terme in velnes hoteli

Če ste imeli v mislih oddih brez športa, so vam zdaj na voljo predvsem razvajanja v termah ter hotelih z notranjimi bazeni in ponudbo velnesa. Pri Megabonu vam na primer danes ponujajo kupon za dve nočitvi v apartmaju za štiri osebe v Termah Topolšica za 99 evrov (vključuje tudi vstop v bazene in savno), 1nadan pa za 129 evrov trenutno ponuja tridnevni sprostitveni oddih za dve osebi s polpenzionom ter uporabo bazena in savne v hotelu s tremi zvezdicami v Rovinju.

Ponudb je veliko in vsak dan se pojavijo nove, zato boste brez dvoma med kuponi našli tudi takega, ki bo ustrezal vašim željam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.