Magazin
44 ogledov

Podrl sem računovodkinjo

seks Shutterstock
Moja računovodkinja me je spravljala ob živce. Kljub temu, da se mi je zdela precej privlačna in bi se z veseljem z njo dobil na kakšni kavi, pa mi je parala živce zaradi papirjev za moje podjetje.

Vedno je našla kakšno nepravilnost, me opozarjala in prosila naj pridem k njej. Nazadnje pa se je stvar odvila precej presenetljivo. Kot ponavadi sem moral takoj na pogovor z njo in se nekoliko umiril šele med vrati njene pisarne, ko sem jo videl sedeti za mizo z razkošnim dekoltejem. Ponudila mi je kavo in vstala, da bi to naročila tajnici. To bi sicer lahko naročila preko telefona, a je očitno želela pokazati še kako je oblečena od pasu navzdol. Kot manekenka se je sprehodila mimo mene in pokazala svoje lepe noge.

seks | Avtor: Shutterstock Shutterstock
Ko se je vračala nazaj za mizo, se mi je nasmehnila in mi priznala, da pravzaprav ni nikakršnih težav, le za neko uslugo bi me prosila. Ta je bila povezana z mojim poslom in me zaradi tega nikakor ne bi rabila tam. Počasi sem imel dovolj njenega sprenevedanja in sem jo kar naravnost povabil na zmenek. Bila je ločena, jaz pa tudi samski in predlog se mi je zdel na mestu. Rečem lahko, da ga je zgrabila z vsemi štirimi, sem pa med vsemi njenimi udi končal zvečer po najinem prvem zmenku.

Iz običajne računovodkinje se je pri meni doma prelevila v pravo vročo pohotnico. Med odmetavanjem oblačil s svojega telesa je ves čas predla, kako zelo si je želela tega, se potem lotila še moje srajce in hlač ter vztrajala, vse dokler nisva bila povsem gola. Še preden sem si uspel dobro ogledati njeno zares lepo postavo, je s svojimi rdeče naličenimi ustnicami napadla mojega korenjaka.

Česa takšnega v življenju še nisem imel priložnost izkusiti, zato sem obstal nekoliko pod vtisom. Nisem natanko vedel, kaj naj, na koncu pa sem se odločil, da bom le užival. Videti je bilo, da bo za vse poskrbela sama in vse, kar je potrebovala, je seveda imela pri roki. No ja, skorajda vse.

»Imaš kakšen kondom srček?« K sreči sem ga imel, a ga še nisva potrebovala. Sesala mi je tiča, kar sredi hodnika pred spalnico, in spraševal sem se, koliko lahko še prenesem, preden ji usta napolnim do zadnjega kotička.

Ni bilo videti, da bi se ona s tem kaj obremenjevala, pa vseeno. Njena glava je divje poskakovala pod menoj, ustnice močno stiskale mojega nabreklega tiča, meni pa je v glavi brzelo na stotine različnih misli, da mi le ne bi še prišlo. Za trenutek je prenehala, z rokama objela svoji lepo oblikovani dojki in mednju ujela mojega korenjaka, iz katerega je naslednji trenutek brizgnilo kot za stavo. Na hitro sva se očedila nato pa pogledala proti spalnici.

Njen nagajiv nasmešek se je prelevil v pohotnega, na trenutke kar malce zlobnega, nato pa je zavzdihnila: »Srček, greva v posteljo?«

Tam mi je navlekla rožnat kondom, se sestradano zazrla v korenjaka pred seboj, nato pa ga naskočila, kot bi ji bilo zadnjič. Z joški mi je suvala v obraz, njena napeta zadnjica pa se je odbijala od mojih nog in vedno znova trdo pristajala na njih. Njeni nohti so se mi boleče in tako močno zarili v prsni koš, da ji rok nisem mogel premakniti. Mislim, da bi se nabijala na tiča, četudi bi ji v čelo merili s cevjo pištole. Z rokama sem nato pograbil njeni lepo zaobljeni ritnici in se s sredincem spustil globoko mednju. Mislil sem, da jo bo to predramilo, a je presenetljivo še bolj poskočila in pričela vpiti: »Jaaa, daj me, daj me!!!«

Kasneje se mi je zaradi vreščanja sramežljivo opravičevala, a priznala, da si pri seksu pač ne more pomagati. »Veš, počutim se kot bi iz mene prilezla nenasitna, pohotna zverina.«

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.