Magazin
126 ogledov

Podrl sem seksi tenisačico

seks, prha, tuš, strast Shutterstock
Želel sem si izboljšati svoje znanje tenisa, zato sem prisluhnil prijateljevemu predlogu in kupil nekaj ur z učiteljico tega čudovitega športa.

Vse lepo in prav, če ta ne bi bila seksi deklina v teniškem krilcu, ki je ob vsakem njenem gibu zapeljivo frfotalo in odkrivalo njena lepa stegna. Le kako naj se človek potem skoncentrira na let žogice in pravilno postavi svoj lopar? Seveda je šlo vse mimo, poslušal sem kritike, nato pa je končno dojela v čem je problem. "Najbolje, da si nadenem viteški oklep, kaj?" se je nasmehnila.
Imela je prav. Le popolno zakritje njenega lepega telesa bi doseglo namen in ta je bil, da se naučim nekaj teniških udarcev. Prva ura je minila kot bi mignil in ko je prišla na mrežo, da bi mi podelila nekaj nasvetov, sem prevzel pobudo in jo v opravičilo za neprizadeven trening, povabil na pijačo.

Sedela je nasproti mene s prekrižanimi nogami in kadar mi je pogled ušel navzdol, kar se je dogajalo kar pogosto, se mi je zdelo, da je od pasu dalje povsem gola. Nisem si mogel pomagati, flirtal sem z njo in ji pošiljal čedalje bolj opazne signale. Še tisti teden, nekaj minut po predzadnji zakupljeni uri, sva se pod klubskimi prhami spustila v nekaj neverjetnega. Najini potni telesi sta se lepili drugo ob drugo, športna oblačila pa so že zdavnaj pristala na mokrih tleh. Poljubljala sva se pod curkom osvežujoče vode, ki je v pršu udarjala po najinih glavah in ramenih, ter vse bolj strastno grabila drug drugega. Ves čas sem ji objemal športno napeti ritnici, ona pa je z nohti vlekla po mojem golem hrbtu, da me je mrazilo po celem telesu.

seks, prha, tuš, strast | Avtor: Shutterstock Shutterstock
Ko je njena desnica pristala na mojem, ves čas trdem tiču, bi ji ga najraje v istem hipu zarinil med noge. Bila je videti neverjetno pohotna in tudi sam sem svojo desnico preusmeril k nežni češpljici, ki je bila povsem po mojem okusu. Obrita do zadnje dlačice, gladka in voljna. Opazil sem, kako jo je v kolenih pričelo odnašati, ko sem ji s sredincem in kazalcem zapolnil pohotno luknjico, s korenjakom v svoji roki pa je na vsak način želela čim bližje k njej. Grobo je drgnila z vrhom nabrekle glavice po svojem mednožju in ves čas z nogo naskakovala moj bok. Držal sem jo pod zadnjico, da ne bi padla na spolzkih tleh, ter skušal tiča spraviti na pravo mesto. Žal ni šlo, zato pa sva se zadeve lotila z druge strani.

Obrnila se je s hrbtom proti meni, seksi ritko potisnila nazaj v moje naročje in poskrbela za prečudovit pogled na njena hlebčka, ki sta se mi tako ustrežljivo nastavljala. Korenjaka sem z veseljem popeljal do cilja in se zagnal proti njej, da je z rokama pristala na vlažni steni. Voda iz prhe naju je še vedno bičala in ravno prav zadušila zvoke pohote, ki so se nama prikradli iz ust. Grabil sem po njenih malih joških, se od zadaj zabijal v perfektno muco, ki je tesno objela mojega tiča in se predal užitku, katerega sem bil nepričakovano deležen. "Precej bolje ti gre tole, kot pa igranje tenisa," je skušala biti duhovita.

Še bolj sem se zagnal proti njej in občudoval njeno popolno telo, ki se je ob vsakem mojem gibu prestavilo za nekaj centimetrov. Vedel sem, da prav dolgo ne bom več zdržal, kajti sladkost orgazma sem počasi že čutil na vrhu občutljive glavice, ki pa je naslednji hip nenadoma končala v njenih požrešnih ustih. Obrnila se je k meni, pokleknila v vodo, ki se je nabirala pod nama in ga brez zadržkov vzela v usta. Takšnega sesanja še nisem bil deležen v svojem življenju, zato ne čudi, da je iz tiča brizgalo in brizgalo, kot bi odprl še eno prho.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.