Magazin
7 ogledov

Podstrešje ni namenjeno ropotiji

Stvari ne shranjujte v škatle, temveč jih raje podarite. Žurnal24 main
Gotovo imate tudi vi stvari, ki ste jih že zdavnaj prenehali uporabljati, pa jih kljub temu še vedno hranite. Priznajte, za večino sploh ne veste, da jih imate.

Po feng šuiju stvari, ki so shranjene na podstrešju, zmanjšujejo prizadevanja in predstavljajo oviro pri doseganju ciljev. Če ste se do sedaj čudili, zakaj se počutite izčrpane ali pod nenehnim pritiskom, pospravite stvari, ki se vam kopičijo nad glavo in gotovo se boste počutili bolje.

Na podstrešjih navadno kopičite stvari, ki jih ne potrebujete, so pokvarjene ali pa jih hranite za spomin. Takšna navlaka človeka energijsko potiska k tlom in če dobro razmislite, si lahko priznate, da za najmanj tri četrtine stvari sploh ne veste, da jih še imate.

Predmete, ki vam jih je bilo do danes škoda vreči stran, razdelite med prijatelje, sorodnike, znance, katerim bi morda prišli prav, ali pa jih enostavno zavrzite. Morda vam bo lažje, če se čiščenja ne lotite naenkrat, temveč na vsakih nekaj dni pospravite pet "dragocenosti".

Strokovnjaki feng šuija zatrjujejo, da se z očiščenjem krame nad glavo odlepite od tal in z veliko več energije prebrodite marsikatero težavo, ki vam do sedaj ni pustila iz začaranega kroga. Če je mogoče, podstrešje, ki je bilo do sedaj zbiralnica krame, preuredite v uporaben prostor, v katerem se boste počutili prijetno in vam bo prinašal veliko veselja. Višje kot se prostor nahaja v stavbi in manj preprek kot ga loči od vesolja, ugodnejši je za počutje, pravijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.