Magazin
470 ogledov

Pogled, ki odpira vsa vrata

seks strast %C5%BEenska Žurnal24 main
Pred diskoteko je pristopila na videz nekoliko divja punca in se postavila pred varnostnika. Njen pogled ga je očitno razorožil in ko se ji je umaknil s poti, je začarala še enkrat.

Imel sem težavo, kako priti v diskoteko, saj je bila ta že prepolna in so varnostniki stali pred vhodom, da ne bi kdo ušel mimo. Takrat pa je pristopila na videz nekoliko divja punca in se postavila pred varnostnika. Še vedno sta bila videti neusmiljena, a že po nekaj sekundah se je eden od njiju pričel mehčati. Njen pogled ga je očitno razorožil in ko se ji je umaknil s poti, je začarala še enkrat.

Pogledala je proti meni in mi namenila podoben pogled. Kolena sem imel v hipu mehka, ko pa je na ves glas zavpila, da brez svojega bratranca ne bo šla noter, nisem vedel, kam naj pogledam. Mislila je seveda mene, me prijela pod roko in odpeljala mimo velikanov v usnjenih jaknah. Kar naenkrat sem se znašel v zares polni diskoteki, v objemu seksi punce in z možgani na off.

Kamorkoli me je postavila, tam sem stal in v hipu sem se zdel sam sebi bedast. Skušal sem se vklopiti v dogajanje, se ji zahvalil za uslugo, ona pa me je v istem trenutku poljubila in mi dejala, da ji lahko vrnem le na en način.
"In ta ne predvideva prič!" je zavpila, da bi preglasila glasno glasbo.

Bom tisti večer celo seksal? S tole lepotičko? Kri mi je vrela, vprašanja so bruhala iz mene in zavedal sem se, da se bom moral pomiriti s kozarčkom nečesa močnega. Zdelo se mi je nemogoče, da bi se mi takole iznenada nastavila lepotička in me vabila v objem svojih nog, ko pa se nisva niti poznala.

Tisti večer so padli moji stereotipi, da moraš pred prvim seksom vsaj en mesec pripravljati teren, gnesti svoje gnezdo in vabiti k sebi na razne načine. To delo je opravila ona v nekaj minutah in to več kot odlično. Niti za hip nisem o njej pomislil kaj slabega in sem bil vesel, da sem končno naletel na dekle odprtega duha. In kako je znala biti šele odprtih nog!?

Prvič sva se dala dol v mojem avtomobilu, ki je za tovrstno rekreacijo vsekakor premajhen, a se je vseeno nekako uspela spraviti na mojega korenjaka, ki jo je čakal pod krmilom. Pošalila se je celo, da bi morala prestaviti v tretjo, a bi potem trčila v trd volan. Ko sva se spravila skupaj po burnem uvodu, pa sva se še enkrat predala strastem v njenem, nekoliko večjem avtomobilu. Mečkala sva se na zadnjih sedežih, jaz sem bil tokrat na njej in moledoval samega sebe, da mi ne bi še prišlo.

Ves čas je posegala po mojem mednožju, s prsti iskala mojega korenjaka, ki je izginjal v njeno muco ter me na ta način še močneje vzburjala, kot sem bi vzburjen že sicer. Ko se je izvila izpod mojega telesa in se postavila na vse štiri, bi mi kmalu prišlo že samo od pogleda na prekrasno ritko, ki se mi je v soju svetilke iz parka tako lepo nastavljala. Najprej sem na napeti ritnici položil svoje dlani, jih z občudovanjem gladil in gnetel med prsti, nato pa z desnico segel pod njo in se prepričal, kako zelo mokro muco ima ves čas. Javknila je kot potrebna mačka, še glasneje pa, ko sem ji potrebnico zapolnil s kazalcem, nato dodal še sredinca, nakar je dobesedno prosila za mojega tiča.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main


Pomislil sem, da tako potrebne bejbe še nisem imel in bil sem presrečen, da sva se spoznala. Seveda ji nisem mogel odreči mojega trdega korenjaka in sem ji ga pritisnil od zadaj, kolikor sem le mogel globoko. Še glasneje je zaječala, glavo potisnila povsem navzdol in zadnjico še nekoliko višje kot prej. Večkrat sem sanjal o podobnem položaju in upal, da mi bo kdaj usojeno uzreti kaj takšnega. Bil sem pri koncu, z vsakim vbodom korenjaka sem bil bližje erupciji, z vsakim njenim gibom zadnjice proti meni, bolj brez moči in z vsakim njenim vzdihom, bolj ob pamet.

"Prihaja mi!" sem nemočno priznal in potegnil korenjaka iz vroče češpljice. "Pa pazi, da ne boš po sedežih, ker bi me fant ubil!" Debelo sem pogledal in zrl skozi zarošeno steklo, medtem ko sem v tresočo levico bolj ali manj uspešno lovil neustavljivo belo lavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.