Magazin
5314 ogledov

Poglejte stopalo: To govori o vaši osebnosti!

Stopalo
Se dobro poznate?

Po dolgi zimi je čas za sandale in japonke, ki bodo razkrili vaša stopala. Kaj povedo o vaši osebnosti?

Romansko stopalo

Oblika stopala | Avtor:

Takšna stopala ima večina ljudi. Palec in prva dva prsta sta enake veliksoti, preostali so manjši. Stopalo razkriva družabno osebo, ki ima rada ljudi in rada preiskuša nove stvari. Prizadeva si za uspeh v poslovnem svetu in pogosto je v središču pozornosti.

Kmečko stopalo

Oblika stopala | Avtor:

Pri tem stopalu so vsi prsti enake dolžine. Običajno imajo takšno stopalo umirjeni in stabilni ljudje. Ne želijo izstopati in biti v središču pozornosti, vendar se nanje lahko vedno zanesete. 

Grško stopalo

Oblika stopala | Avtor:

Pri grškem stopalu je drugi prst daljši in bolj izražen od drugih. Gre za entuziastične in optimistične ljudi, ki pa gotovo niso najbolj srečni, ko morajo kupovati obuvala. 

Podolgovato stopalo

Oblika stopala | Avtor:

Tukaj je palec največji, ostali prsti pa so manjši od prejšnjega. Gre za ljudi, ki so lahko zelo impulzivni in hitro menjajo razpoloženje. Odlični so, ko gre za varovanje skrivnosti.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Sienna_Lowrie 15:36 10.junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov od Googla in sem redni študent in delam 2 uri na dan v prostem času. vsaka oseba se lahko pridruži ...prikaži več temu delu in začnee zaslužitii s tem, da sledi tej strani. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com