Magazin
40 ogledov

Pognal se je med njene noge

moški, ženska, seks Žurnal24 main
Imela je popolno življenje. Življenje, kot bi si ga želela vsaka, a njej to ni bilo dovolj. Bila je lepa, vedno obkrožena s čudovitimi tipi, pa tudi manj čudovitimi, a polnih žepov.

Lahko je izbirala in to je počela večkrat. Celo prevečkrat. Pravkar je vstopila v trideseto leto svojega življenja, a kaj dosti, razen svojih čarov ni imela pokazati. Vse njene prijateljice so bile že poročene, imele otroke, ona pa se je vse od konca srednje šole potikala po diskotekah in se zabavala v družbi moških. Vedno je dobila tipa, ki ga je hotela, ga zvlekla v posteljo kot ulovljeni plen ter ga dobesedno izrabila in zavrgla po uporabi. Ponavadi se je zabavala s tipi, ki ji kaj dosti, razen trdega tiča za eno noč, niso mogli ponuditi. Bili so ji všeč in to je bilo vse. Dalj časa se je zadržala le z moškimi, ki so imeli debelejše denarnice, jo razvajali in bili neskončno veseli, da so se je smeli dotikati in jo občasno celo videti golo. V teh primerih je pristala celo na poznega petdesetletnika, kateremu je pohota sicer sijala iz oči, kaj preveč pri močeh za tiste reči pa vendarle ni bil. Žena enake starosti mu je šla že pošteno na živce in to, da se je smel zabavati s postavno mladenko, je bil seveda vrhunec zanj.

Ko mu je z roko segla za hlače in ga grabila za tiča, je bil v raju. Tako srečen že dolgo ni bil, pa tako hitro pri koncu tudi ne. Kljub temu pa je znal njeno prizadevnost dostojno nagraditi. Še isti dan je Anita v nakupovalnem centru srečala mladeniča, ki ji je bil znan. Spomnil jo je, od kod se poznata, a bilo ji je popolnoma vseeno. Bil ji je všeč, zato je šla z njim na pijačo, med pogovorom pa je omenila, da potrebuje nekoga, da oceni, kako ji stojijo kopalke, katere je želela kupiti. Dečko se je seveda z veseljem odzval in ji kot cucek sledil v trgovino vse do kabine za preoblačenje. Veselil se je svoje naloge, ni pa vedel, da ga čaka še vse kaj drugega kot le ocenjevanje.

seks | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Odprla je vrata in ga poklicala k sebi. Nenadoma se je znašel v kabini sredi trgovine prepolne ljudi in gledal pohotno mačko v kopalkah, ki se mu je nastavljala v različne položaje. Srce mu je skočilo v grlo in stežka je pogoltnil debel cmok. Pohvalil jo je in dejal, da je videti fantastično, toda naslednji hip je imel njene roke že na zadrgi, nekaj sekund kasneje pa celo tiča v njenih ustih. Kot hipnotiziran jo je gledal pri sesanju njegovega tiča, z rokama iskal oporo okoli sebe, na koncu pa se opogumil in jo prijel za glavo. To ji očitno ni bilo preveč všeč. Vstala je in se nekako stlačila na premajhno klop ter močno razprla noge. Kopalke je potegnila vstran in čakala ali bo dojel svojo nalogo. Želel je s tičem med njene noge, a ga je nesramno ozmerjala skozi zobe, da je bebec in naj ji najprej poliže češpljo. Znova jo je ubogal, a se počutil nekoliko drugače. Kljub temu, da je bila videti fantastično pa resnično ni želel dopustiti, da bi ga takole žalila.Še nekaj minut nazaj bi dal vse za podobno situacijo, zdaj pa mu je šla na živce in želel jo je ponižati. Prijel se je za tiča in ga spravil do vlažne češplje ter ga pošteno zarinil vanjo. Videlo se je, da je želela vzklikniti, a se je komajda zadržala, saj bi v nasprotnem primeru zagotovo kdo prišel vprašat, ali je vse v redu.
Vse bolj grobo jo je natikal na korenjaka, jo stiskal za umetno dodelani joški ter tuhtal pri sebi, ali mu je sploh še všeč. Ko mu je navrgla, da je kreten in da se z njenimi joški tako ne dela, jo je imel dovolj.

Dlan ji je naslonil na čelo, ji glavo potisnil ob leseno steno ter se sunkovito še nekajkrat zabil med njena stegna, da ji je zadnjico odnašalo z male klopi. Medtem ko se je z rokama skušala ujeti in ga znova užaliti, je tiča potegnil iz njene češplje, ga krepko pognal skozi pest in ga usmeril naravnost proti njenemu začudenemu obrazu. Iz kabine je odšel nasmejan saj je vedel, da bo zelo zanimivo videti, kako bo nesramnica rešila zagato s precej popackanim obrazom in kopalkami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.