Magazin
30 ogledov

Pogrešani slovenski navijači

Švedski navijači so bili na tokratnem polfinalu v največjem številu. Žurnal24 main
Pred vhodom v Beograjsko areno smo ujeli veliko navijačev, med katerimi so po številu izstopali Grki, sledili so jim Švedi in seveda domačini Srbi. Slovenske navijače smo v malo večjem številu pogrešali.

Očitno nismo bili edini, ki smo iskali slovenske navijače, zato smo navijaške skupine iz drugih držav povprašali, ali so jih morda kje videli.

"Slovenski navijači? Nismo jih videli! Imate pa
letos zelo dobro pesem. Nisem prepričan, ali sem si pravilno zapomnil ime vaše predstavnice ... Rebeka? Mi, Finci pa gremo skupaj s Švedi v finale," nam je vzhičeno povedal "vodja" skupine finskih navijačev.

"Rebeka je med top 10. V finale pa bodo najbrž šle Norveška, Armenija, Grčija ... morda tudi Belgija, čeprav je njihova
pesem av tsajderska. Upamo, da Slovenija en dan zmaga, ker nam je bila zelo všeč pesem izpred nekaj let Energy," so hiteli pripovedovati navijači iz Nemčije, ki se nato niso pustili več motiti ob prepevanju pesmi Nuše Derenda.

"Vrata name! Marija! Ne? Rebeka? Ups! Pojdite z nami v finale!"
je donelo iz ust navijačev, ki so prišli iz Švedske – ti so bili poleg Grkov najglasnejši in najbolj vidni.

Počasi sta se po stopnicah do Beograjske arene vzpenjala dva nizozemska navijača z visokima klobukoma v barvah zastave njihove države. "Prišla sva navijat za Nizozemsko! Nimava pojma, kdo zastopa Slovenijo. Nikoli še nisva slišala za nobeno Rebeko. Tu sva zaradi Nizozemske in ne zaradi Evrovizije – se opravičujeva," sta se z nasmeškom izmaknila Nizozemca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.