Magazin
2136 ogledov

Pohotna Ana v savni

Skupen dopust se mi ni zdel prav nič sporen. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Ana je bila lepotica, vredna vsakega diha in truda, ki si ga vložil v to, da si jo spoznal. Imel sem to srečo, da je nisem le spoznal, ampak z njo preživel nekaj več časa.

Imela je dolge črne lase in kar nekoliko spominjala na Ano Ivanović, znano teniško igralko. Hodila je na aerobiko v isti studio kot jaz na fitnes. Tako sva se tudi spoznala in potem šla nekajkrat na pijačo. Ni želela storiti prvega koraka, je pa na vsako mojo ponudbo odgovorila z da.

Tako je bilo tudi, ko sem jo po vadbi povabil v savno za dva. Že takrat je vedela, na kaj namigujem, niti slučajno pa si nisem mislil, da bo zaprla vrata za nama, odvrgla brisačo in gola prisedla k meni. Njena postava je bila naravnost fantastična. Aerobika je vsekakor nekaj, kar dekleta naredi še lepša in bolj zapeljiva. Njena ritka je bila tako popolna, da nisem mogel umakniti pogleda z nje.

Kot rečeno, sedla je gola poleg mene, potem pa me kar nekoliko zadirčno vprašala, zakaj se tako skrivam. Še vedno pod vtisom presenečenja iz sebe nisem iztisnil niti besede, sem pa zato odmaknil brisačo in ji pokazal svojega mlahavega korenjaka. Zavila je s svojimi velikimi, črnimi očmi proti njemu in se komaj opazno nasmehnila. Zbal sem se, da se ji zdi smešen, premajhen ali kaj takega. Izkazalo pa se je, da se je nasmehnila le iz poželenja po zadevi med mojimi nogami. Uživala sva v sproščujoči vročini, njena roka pa je nenadoma pristala na mojem korenjaku.

"A vstane tudi kaj?" me je še enkrat presenetila. "Če se potrudiš, že," sem ji odvrnil. In se je potrudila. Sprva le s prsti, vrh katerih so se bohotili dolgi krempeljci, nato pa kar s svojimi polnimi ustnicami, ki so tako zelo lepo pristajale mojemu korenjaku. Objemala ga je z njimi in ga s svojimi usti povsem prekrila, njen jezik pa sem čutil poplesavati okoli njega.

Tako zelo lepo mi ni bilo še nikoli v življenju. Nisem mogel verjeti, da mi ga vleče takšna lepotička, kot je bila Ana. K sreči ni bilo bojazni, da bi naju kdo presenetil, pa tudi časa sva imela še precej, zato sem se le naslonil in užival v pogledu na črno mačko pod seboj, kako mi s svojimi pohotnimi usti obdeluje korenjaka.

Momljala je, kot da bi to jaz počel njej in ne ona meni, a to me je naredilo še bolj potrebnega. Stal mi je kot pribit in če bi nabreknil še nekoliko bolj, bi ga razneslo. Bolečina nabreklega uda se je stapljala z nepopisnim užitkom, ki so mi ga pričarala njena usta in ko sem začutil, da bi mi znalo silovito priti, sem jo opozoril. Še enkrat me je presenetila, saj se ni zganila niti za centimeter. Še več.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Še močneje je pričela sesati tiča, ga oblizovati in se zabijati z usti proti korenu, vse dokler nisem nezadržno eksplodiral v njih. Čutil sem, kako mi sperma v kratkih presledkih brizga globoko v njeno grlo, ritnici pa mi je tako močno potegnilo skupaj, da bi lahko z njo pulil lesene deske pod seboj.

Še naprej je sesala, kot da se ne bi zgodilo nič in povsem izpraznila moje zaloge. Bil sem v nekem drugem svetu vsaj nekaj minut, medtem ko je ona sedla nazaj k meni. Pustila me je, da sem prišel k sebi, nato pa pričela brez besed plezati name in si z roko pomagala vtakniti tiča v svojo malo potrebnico. Kljub temu, da sem bil pred kratkim potešen, pa sem z vsakim njenim zapeljivim gibom zopet počasi začutil tisto hrepenenje po njej.

Roke sem položil na njeni prelepi in napeti ritnici, ter z njima pospremil njeno nabijanje na mojega korenjaka. Vse je počela sama od sebe, jaz sem le statiral in reči moram, da sem bil zelo, zelo zadovoljen statist. Njeni joški so bili tako čvrsti, da se niti zazibali niso, ko se je nabila na mojega tiča, jaz pa sem z usti hlastal po njih. Nisem se mogel upreti in sem ob njenem vse hitrejšem stokanju porinil sredinca v njeno seksi ritko ter na ta način pospremil njen prvi in zadnji orgazem z menoj.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.