Magazin
18 ogledov

Pohotna gradbenica

Žurnal24 main
Ko sem izvedel, da dobim pomočnika vodje na gradbišču, si še v sanjah nisem predstavljal, da bo to visoka blondinka, dolgih las, ter z rdečo čelado na glavi.

Bil sem v rahlem šoku in kar malce jecljal, ko sva si delila naloge. Videla je, da sem nervozen in me ob odmoru povabila na kavo. Izkazala se je za izjemno poznavalko našega dela in tudi neubranljivo zapeljivko, saj sem konec tedna že povsem podlegel njenim čarom.

Privoščila sva si večerjo, nato pa z izgovorom, da morava preverit vrata pri vhodu na gradbišče, odšla tja. Nisva bila povsem prepričana, da sva postavila "stražo", saj je eden od zaposlenih moral varovati stroje in orodja tudi ponoči. Imela sva prav, kajti tam ni bilo nikogar, zato sva poklicala osebo, ki je zadolžena za varovanje ter tam ostala do njegovega prihoda. Ker je potreboval dobro uro do delovišča, pa sva se sklenila ogreti kar v mojem avtomobilu.

Še danes ne vem, kako se je pričelo, toda kaj hitro sva se pričela poljubljati in bil sem zelo presenečen, ko je s svojim otipavanjem nakazala, da si želi tudi nekaj več. K sreči nisva bila pod lučjo in sem se lahko sprostil, toda njena hitrost mi je vzbujala precejšnjo tremo. Nisem vajen tako izrazite ženske pobude in prestrašil sem se, da se mi ne bo dvignil, ko bo prišla do njega. Sicer sem imel ponavadi že precej prej trdega, toda ta situacija je bila zame nekaj povsem novega. Ni potrebovala prav dolgo, da je prišla za moje hlače in otipala plašnega korenjaka, ki je k sreči hitro pričel nabirati dolžino in postajal vse trši v objemu njene dlani.

Nenadoma se je brez besed spustila z glavo v moje naročje in v trenutku zakurila moje mednožje. Povsem sem otrpnil, saj je bila izkušnja zame nekaj popolnoma novega. Ne, da mi ga še nobena ne bi obdelala z usti, ampak vse je bilo tako nenapovedano in hitro, da sem lahko le zijal z odprtimi usti navzdol, kjer sem v svetlobi radijskega zaslona lahko opazoval njeno zapeljivo obračanje glave. Po glavi mi je rojilo, koliko časa še imava do prihoda delavca, ki bo varoval gradbišče in ali ne bi to raje nadaljevala kje drugje. Bal pa sem se, da bi moja vprašanja razumela kot strah in prenehala s svojim početjem, ki je bilo z eno besedo, fantastično.


© iStockophoto

 
Bil sem tiho, oziroma sem samo stokal od užitka in se zahvaljeval vsemu in vsakemu, ki je bil zaslužen za moj poklic in sodelavko, ki se je spoznala še na marsikaj drugega kot samo na vodenje gradbišča. Ob požiranju mojega uda si je uspela vzeti še toliko časa, da mi je popolnoma odpela hlače, nato pa pričela odpenjati še svoje. Bila je zelo zadovoljna s trdim korenjakom pred seboj in zaželela si je sesti nanj. Le kdo bi ji lahko kaj takšnega odrekel?

Zlezla mi je v naročje in še preden sem uspel predlagati, da bi malce premaknil položaj sedeža, je mojo korenino že objela silna vročina njenega mednožja. Vlažna pohotnica se je zlila v eno z mojim korenjakom in prav počasi lezla navzdol po njem vse do samega konca. Njeni poljubi so postali še strastnejši in dobesedno sesala je moj jezik v svoja usta. Pri tem je z dlanmi objemala moj obraz in me vlekla k sebi. Zagrabil sem za njeni joški, ki sta se nagajivo drgnili obme in ju pošteno pregnetel. S težavo, a vendrale, mi je uspelo zlesti pod njeno majico in modrček, kjer sta me pričakali čvrsti oblini. Vsakokrat, ko sem jo stisnil za joški, je glasno javknila in se z ritjo zabila navzdol proti meni, kar mi je zelo ugajalo. Bila je prava pohotnica in čudil bi se, ko si ne bi še isti večer zopet zaželela akcije.

Nisva vedela koliko časa še imava, zato sva precej hitro zaključila, a nadaljevala že takoj po odhodu z gradbišča. Vlekla mi ga je kar med vožnjo, kar naju je skorajda spravilo v jarek ob cesti. Nekako sem vendarle pripeljal do doma, kjer pa se nama je nato popolnoma utrgalo. Bilo naju je dosti po celi hiši v vseh mogočih položajih, celo v rit mi je dala, tako potrebna je bila. Končala sva v očetovem naslanjaču, staršev pa k sreči tisti teden ni bilo doma, saj je bilo naslednji dan pred nama kar nekaj čiščenja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.