Magazin
134 ogledov

Pohotna Nemka

seks, par, strast Žurnal24 main
Sprehodil sem se po ulici, polni turistov, in opažal, da skorajda lebdim nad tlemi.

Tokratni dopust je bil res nekaj posebnega, saj sem tja prispel s svojo novo punco, ki pa je po nekaj dneh začutila, da nisva za skupaj, in jo popihala domov. Zadeva me sploh ni potrla.

Nasprotno, bil sem svoboden kot ptica na veji in si oddahnil, saj tudi sam nisem bil prepričan, da si želim biti vse življenje z njo. Še dobro, da je ta korak storila ona, kajti sam precej mencam okoli teh reči. Poklical sem kolega in ga povabil na brezplačen oddih. Bilo je že plačano in škoda bi bila, da se ne bi zabaval. Še preden pa je naslednji dan prispel, mi je bilo kar nekoliko žal, da sem ga klical.

Zvečer sem v baru ob plaži spoznal neverjetno pohotno Nemko. Vse lepo in prav, le da je bila od mene starejša 15 let in je bila pri svojih dobrih štiridesetih videti kot modna kraljica sveta.

Postava, o kateri mnoga dekleta sanjajo, obraz kot iz sanj in na njem ves čas tisti tako zelo, zelo pohoten nasmešek, ki je že nekoliko mejil na zlobo.

Ves večer se je vrtela okoli mene in s polomljeno angleščino nakazala, česa si želi. Tam je bila s prijateljico, obe ločenki in obe godni za v posteljo. Prepričan sem bil, da bom tisto noč obležal pod njo in ji na uslugo ponujal svojega korenjaka, a prešinila me je misel, da se mi je morda prikazala sanjska priložnost in bi se končno lahko poigral kar z dvema.

Britta je bila nabrita in imela je povsem pobrito. To sem ji poskušal razložiti na zabaven način, a v angleškem jeziku je to nekoliko bolj zapleteno in ne zveni niti podobno tako zanimivo.

Sicer pa ni kaj dosti marala za to in je raje s svojimi dolgimi kremplji tiščala mojo glavo med svoje noge. Stiskala me je z njimi okoli ušes, zadovoljno predla, jaz pa sem poskušal s svojim jezikom dokazati, da ji bom kos.

Kar razganjalo me je od potrebe, kajti imeti pred seboj slečeno gospo takšnega kalibra so bile moje nedosanjane sanje. Ona je vse skupaj sprejemala že kar nekako srhljio hladno. Ni se kaj dosti obremenjevala s situacijo, vse skupaj je jemala kot obisk frizerja, se z menoj pogovarjala in me zelo sproščeno gledala v oči.

Ko je segla po mojem korenjaku, je bilo jasno, da bom deležen intimne oskrbe, kot je še nisem doživel. Zleknil sem se na hrbet s pokončnim junakom, ki je ciljal v strop, si podložil glavo z blazino in opazoval izkušeno lepotico na delu.

Ves čas so ji ob licih bingljali velikanski uhani, ki jih ni snela, tako kot ne hlačnih nogavic, ki so jo delale še bolj pohotno in zapeljivo. Goltala je mojega korenjaka, ga prav počasi oblizovala in sesala nabreklo glavico, da se mi je v glavi že mešalo. Trudil sem se zdržati čim dlje, da se ne bi osramotil in jo sredi dela pognal v beg. Ko pa je po nekaj dolgih minutah začela sama prositi za porcijo, sem presrečen odprl vse ventile in zapornice do vrhunca, ki je končal po vsem njenem obrazu. Vse skupaj je pospremila s presenečenimi kriki, a vidno zadovoljna vstala in odšla v kopalnico. Počasi sem prihajal k sebi, ko se je vrnila, me naskočila in še enkrat prijela za še vedno trdega tiča. Potisnila si ga je pod vročo muco in se pričela drgniti obenj. Čutil sem, kako prekleto vlažna postaja, in tudi sam sem postajal znova pohoten kot nor. Ko je končno sedla nanj, sem na široko zazijal in z rokama krenil proti velikanskim joškom, ki so se tako zelo pohotno zibali pred menoj. S češpljo je ves čas močno stiskala mojega korenjaka, se pošteno nabijala nanj in ves čas nekaj prigovarjala po nemško. Pričela je renčati name skozi stisnjene zobe, z nohti grebsti po mojih prsih in se silovito zabijati navzdol s svojo lepo okroglo zadnjico. Menim, da tako močno in odkrito še nobeni ni prišlo z menoj kot prav Britti. Zaripla v obraz je končno padla po meni s celim telesom, mi joške naslonila na golo telo ter tik za mojim ušesom glasno lovila sapo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.