Magazin
61 ogledov

Pohotna pokerašica

Lepotička je znala s kartami. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Na dopustu kakšen dan rad preživim s prijatelji v igralnici, kjer se zabavamo do jutranjih ur in včasih celo kaj zaslužimo.

Sedel sem za poker mizo, moji prijatelji pa so se odpravili obirat avtomate. Nasproti mene je sedela lepotička, ki je več kot očitno znala s kartami. Moj kupček žetonov se je vztrajno manjšal, a si tega nisem preveč gnal k srcu.

Večji izziv mi je bila lepotica pred menoj s svojim nepremagljivim poker izrazom na obrazu. Nikoli ni izdala niti samcate reakcije in zdela se je enostavno najboljša. Ves čas sem gledal njene lepe prsi in verjetno zaradi tega nikoli nisem znal uganiti kakšne karte ima. Ko sem ostal brez vseh žetonov sem pozdravil in se odpravil proti šanku.

Še preden sem dobil naročeno pijačo pa me je presenetila roka na moji desni rami. "Piješ sam," sem za seboj zaslišal ženski glas. Bila je ona. Prelepa pokerašica z vsemi tistimi žetoni v leseni prenašalki. Seveda sem ji ponudil pijačo in navdušen ugotovil, da je zagledana vame. Še bolj kot to pa me je razveselilo dejstvo, da ima v hotelu, kjer je bila igralnica, celo sobo.

Vse skupaj se je odvijalo kot v kakšnem kičastem filmu in ne dolgo po tem, ko sva se spoznala, sva se že mečkala pri njej. Bila je lačna seksa, to se ji je videlo že spodaj, ko me je povabila k sebi. Ko pa sva legla na posteljo sem se le še prepričal, da imam opravka s seksualno sestradanko. Dvomil sem, da ne bi mogla k sebi zvabiti še kakega drugega a očitno je bila ali preveč izbirčna, ali pa samo prehudo potrebna. To drugo je veljalo kot pribito, saj takšnega fafanja kot takrat nisem bil deležen še nikoli. Še prej se je povsem brez sramu slekla pred menoj in mi pohotno nastavljala svoje telo.

poker, seksi, erotika | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

Nato je poskrbela še za mojo obleko in se spravila nad mojega boleče trdega tiča. Goltala ga je celega in brez postanka, sesala s svojimi seksi ustnicami, ter z desnico ves čas pozivala k moji predaji. Ta je prišla kmalu, rekel bi prekmalu, a kar je iskala to je dobila. Pošteno porcijo naravnost v usta in nato še v obraz.

To pa ji ni pokvarilo večera. Še več, očitno ji je bilo neznansko všeč in se je takrat šele dodobra razživela. V minuti se je vrnila iz kopalnice, še bolj pohotnega pogleda kot prej in mi z vlažno brisačo umila tiča. Odvrgla jo je v kot nato pa zavihtela svojo dolgo nogo preko mene in mi muco nastavila pred usta. Imela je povsem pobrito in z veseljem sem jo objemal s svojimi usti in ji skušal čim globlje potisniti svoj jezik. Pri tem je ječala kot prava mačka in se ves čas zibala proti meni. Naenkrat pa se je odločila, da ima tega dovolj in je svojo čudovito zadnjico spustila nad mojega še vedno trdega korenjaka. Z vročo in povsem mokro muco se je naslonila na njegov vrh, pričela krožiti nad njim in mi jezik potisnila globoko v usta. Nisem zdržal več. Prijel sem jo za boke in jo z vso močjo, kar sem je še premogel, nabil na svoj ponos. Zaječala je tako na dolgo, da se je zdelo kot, da ne bo nikoli prenehala. Z rokama se je naslonila daleč nazaj, nato pa se pričela s svojo sestradano češpljo nabijati na mojega korenjaka.

Kljub temu, da mi je pred kratkim prišlo, pa sem ob pogledu na golo lepotico pred seboj, zopet pričel razmišljati o tem. Skušal sem jo nabijati od spodaj a, ker nisva prišla skupaj v istem ritmu, sem jo zagrabil pod pazduhe in jo vrgel na hrbet. Njene noge so poletele v zrak in tam ostale kar nekaj časa, jaz pa sem se s svojim korenjakom pošteno izgubil v njeni sočni muci. Obnašala se je kot prava pohotnica in to mi je bilo zelo všeč. Ko ji je prihajalo je dala to jasno vedeti in bil sem več kot zadovoljen z dobitkom v igralnici tisti večer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.