Magazin
36 ogledov

Pohotna Primorska

Čudovit pogled na morje me je popolnoma razorožil. Žurnal24 main
Da, da, da... so bili moji odgovori na njegova vprašanja. Tako sva se kmalu znašla v objemu na njegovi prečudoviti terasi s pogledom na morje.

Njegove nebeško modre oči so bile krive za to, da sem na vsako njegovo vprašanje odgovorila pritrdilno. Šla sem z njim na večerjo, zaplesala sem z njim, kasneje sva šla še ven na pijačo in pri tem odgovoru sem ostala tudi, ko me je povabil v svoje stanovanje.
Od nekdaj sem si želela živeti na obali, on pa je bil pravi primorec in je tam prebival že vse življenje. Hišo je imel ovsem blizu morja, malce v hrib, kar je še dodalo čar najinemu večeru. Ponudil se je, da nama pripravi pijačo, jaz pa sem medtem opazovala lučke na morju. Zares romantično in želela sem si le še, da...

 © Istockphoto

 
..da bi me objel od zadaj, kar je tudi storil. Kot bi mi prebral misli je z rokama segel okoli mojega pasu in me poljubil na vrat. Pijačo je odložil na polico in se strinjal z menoj, da se tega razgleda človek nikoli ne more naveličati. Povsem sem se raznežila in vsa nadaljna vprašanja bi bila popolnoma odveč.
Bila sem za vse kar bi mu prišlo na pamet in še kako dobro je začutil moje razpoloženje. Njegovi prsti so se sramežljivo in povsem počasi pretihotapili navzgor do globokega dekolteja, ki je ob naslednjem odpetem gumbu pokazal prav vse kar se je zadaj skrivalo. Koža se mi je naježila od vzburjenja in želela sem si, da nikoli ne bi prenehal. Dobro sem čutila njegovega korenjaka, ki si je precej hitro utiral pot navzgor a je bil še vedno daleč od tistega kar ga je tako hudo mamilo.
Na ustnice se mi je zaradi te njegove stiske prikradel nasmešek, nato pa sem z rokama segla nazaj k ubogemu zaporniku in ga osvobodila izza zoprne zadrge. Hvaležno se mi je pognal v roko in mi takoj dal vedeti, da z njim ne bo šale. Roka mi je tako lepo polzela po lepem tiču, da sem si to želela početi dlje kot pa nama je bilo usojeno. Počasi sem se obrnila naokoli, ga poljubila na usta in se povsem stisnila k njemu, kljub temu, da je bil med nama njegov trdi ponos in desnica, ki je vneto iskala pot pod mojo dolgo obleko. Njen rob je bil nabran že povsem ob mojem stegnu, njegova roka pa daleč pod njim. Kaj kmalu sem začutila topel val, ki me je olil, ko se je s prsti dotaknil vlažnih, čipkastih hlačk. Bil je navdušen nad njimi in želel si jih je nemudoma ogledati. Vprašala sem ga ali naj mu jih dam v roke, ali pa jih želi pogledati, ko so še na meni. Nasmejala sva se moji predrznosti, a dal mi je vedeti, da si želi erotični kos oblačila ogledati še na meni in ga sleči z lastnimi rokami. Naslonila sem se na široko okensko polico, se nanjo oprla tudi z rokama, on pa mi je obleko potegnil preko glave, nato pa krenil z zanimanjem ogledovat moje spodnjice. Noge so mi same od sebe silile narazen, v grlu pa se mi je naredil debel cmok. Zdelo se mi je, da mi jo bo polizal, toda do takrat kaj takšnega še nikoli nisem izkusila, zato me je bilo kar malce strah kako se bom odzvala. Sprva je samo gledal povsem od blizu in z vrhovi prstov tipal lepo, vzorčasto tkanino nato pa me presenetil s hitrim poljubom.

© Istockphoto

 
Pa ne na usta, pač pa na češpljo kar preko vlažnih hlačk. Da so pohotno mokre mi je takoj povedal tudi sam in mi s tem dal vedeti, da je navdušen nad mojim odzivom. Še vedno sem bila v rahlem šoku, a kaj, ko je glavno šele sledilo. Sprva je hlačke samo malce umaknil v stran, se v muco potopil s svojimi prsti nato pa meni nič, tebi nič, krenil nadnjo s svojimi usti. Z ustnicama mi je prekril celo češpljo, vanjo pa zarinil svoj, očitno dolgi, jezik, ki je plapolal v meni kot zastava.
Bil je pravi virtuoz, ta moj primorec in dobro je vedel kako zadovoljiti žensko. Seveda pa takšni fantje pričakujejo, da bodo zadovoljeni tudi sami. Še bolj sem se prestrašila kajti posebnih oralnih izkušenj nisem imela. Samo enkrat, stara sem bila dobrih dvajset let, ko me je na nekem žuru v to prepričal takratni fant. Po dobri minuti mu je iznenada in brez opozorila prišlo kar v moja usta, lepljivo pa sem imela vso glavo z lasmi vred. Šlo mi je na bruhanje in prisegla sem si, da kaj takšnega ne bom ponovila nikoli več. Toda bližina morja, pohotni Primorec in in moja prikrita potrebnica, ki je prišla na plan, so počasi a zanesljivo rušili to obljubo. Vedela sem, da mi bo hitro prišlo, saj je vse v meni že podivjalo, njegov jezik v muci pa je zadevo le še pospešil. Ljubil se je z njo kot bi se z menoj in, ko mi je prišlo je to še kako dobro vedel. Vstal je, me dvignil s police in s trdim tičem pod menoj krenil proti zofi. Sedel je nanjo in se naslonil na hrbet, da bi si malce odpočil. Jaz pa sem takrat, še sama ne vem zakaj, šla na kolena in se pričela ubadati z njegovim junakom, ki me je tako silno vabil k sebi. Nisem si mislila, da bom kdaj tako pohotno z usti planila po tiču in ga pričela požirati kot tiste mačke v erotičnih filmih, ki jih goltajo povsem do konca. Nekje v sebi sem začutila, da moram priti z usti povsem do korena in, ko mi je uspelo, sem bila zadovoljna kot še nikoli, da o njem ne govorim. Ostal je brez besed kot prikovan na zofo, dokler nisem prenehala z oblizovanjem jeklenega lepotca in ga divje naskočila. Prav tako sem se tudi tam spustila povsem do konca in ga rotila naj me napolni z vsem kar premore. Ne vem kako dolgo je trajalo, vem pa da ne ravno preveč, ko je iztegnil noge in roke, te so se ustavila daleč pod ritnicami in zavpil, da mu prihaja kot še nikoli. Še dobro, da sem redno jedla zoprne tabletke, zaradi katerih sem si lahko dovolila več.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.