Magazin
3391 ogledov

Pohotna soseda

erotika, seks, seksi Žurnal24 main
Mešalo se mi je že od pohote, ki je izvirala od pogledov na privlačno sosedo, ko je na sosednjem balkonu obešala perilo ali pa samo prišla prevetrit misli.

Vsak dan sem jo srečal vsaj trikrat in skrivaj pogledoval proti njej. Njena seksi ritka mi ni šla iz glave, kadar pa sem imel srečo, da se je obrnila proti meni, pa sem se zagledal v hribčka, ki sta ji pošteno napolnila tesno majčko. Zdelo se mi je, da me celo izziva s svojim sklanjanjem proti meni, a kaj bolj jasnih namigov žal nisem dobil. Večkrat sem obsedel s trdim tičem in se spraševal, kako bi bilo, ko bi me njen angelski glas poklical z balkona in me povabil k sebi. Nekje vmes med razmišljanjem in resničnostjo me je zmotilo neko govorjenje.

"Sosed … Sosed …"

Nisem mogel verjeti.

Bila je ona, sklonjena preko ograje na mojo stran in me klicala. Njeni meloni sta se nesramežljivo smehljali izza odprtega ovratnika, jaz pa sem odprtih ust strmel vanjo. Skočil sem pokonci, da bi jo vprašal, kaj želi, in v trenutku prebledel, saj sem začutil, kako je vrh mojega trdega korenjaka napel športne kratke hlače. Malo je manjkalo, pa bi pokukal ven. Izpadel sem bebec, a sem vseeno sedel nazaj, češ, da me je zgrabil krč v nogo. Ni se mogla zadržati, da se ne bi zasmejala, a kljub temu ni niti z besedico omenila mojega poloma. Izrazila je željo, da bi prišel do nje in ji pomagal z zaveso, ki se ji je zataknila v vodilo. Sama ni upala na lestev, ker je bila pošteno razmajana, drugega za pomoč pa ni imela. Seveda sem se ji ponudil na uslugo.

"Samo, da popusti," sem ji odvrnil in se skremženega obraza prijel za desno nogo. Ko je odšla v svoje stanovanje, sem pohitel v sobo in se pošteno razkuril nad tičem, ki je vstajal takrat, ko mu ni bilo treba. Bal sem se, da bo tako tudi pri njej, zato sem si navlekel kavbojke in se odpravil pomagat. Želela je le, da ji primem lestev, ostalo pa bo postorila sama. Zlezla je pred menoj navzgor proti stropu, moje oči pa so se parkirale na njenih čvrstih ritnicah.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Zdelo se mi je, da jih celo stiska in popušča, enak občutek pa se je kaj hitro naselil tudi v moje hlače. Ko je zlezla dol, se mi je najlepše zahvalila za pomoč in opazno pogledala v moje mednožje. Njen nasmeh je bil tako iskren in vabljiv, da sem paraliziran samo še čakal, kaj bo. Gledala sva se kakšne pol minute, se nasmihala drug drugemu, zdelo pa se mi je, da je njen obraz vse bližje mojemu. Preden sem lahko ocenil, ali je res tako, sva se že poljubljala. Tako vroče in pohotno, kot da bi že mesece čakala na to priložnost. Nenadoma mi je bilo vseeno za curaka, ki mi je stal v hlačah. Kaj še! Bil sem vesel tega, prav tako tudi ona, ki ga je s svojo desnico ves čas grabila za vrat.

Bilo mi je žal, da nimam na sebi ohlapnih kratkih hlač, a tudi kavbojke niso bile prevelika ovira za njo. Kmalu so obležale na njeni postelji, na kateri sva se znašla tudi sama in samo po nekaj minutah, ko sem sanjaril o njenih joških, sem te že mečkal v svojih rokah. Izjemno čvrste in ravno prav velike so bile. Zdela se mi je celo bolj potrebna kot jaz, saj je neustavljivo lezla po meni in s svojim vlažnim mednožjem drgnila mojega korenjaka. Spretno se je zavihtela nanj in po celotni dolžini uda sem začutil polzeti visoko temperaturo, ki jo je izžarevala njena tesna muca. Nabijala se je nanj, mi premetavala joški po rokah in me ves čas trezno gledala v oči. Priznal sem ji, da že nekaj časa sanjarim o tem, ona pa, da me je hotela k sebi povabiti že prej.

Le zakaj me ni? Sicer pa, važno, da me je in da sva se dajala dol kot za stavo. Vedel sem, da jo s svojim prvim orgazmom lahko ubijem, tako neučakan sem že bil, ona pa je ubila mene, ko se je snela s tiča in ga pospravila v usta in globoko v grlo, kjer je nato, na moje veselje, zadušila silovito eksplozijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.