Magazin
561 ogledov

Pohotnica, kakršne še nisem spoznal

vroča zgodbica Shutterstock
Tisti teden sem bil že tretjič pri njej doma. Nisem je poznal, bila je pač ena mojih starih strank. Kot akviziter sem jih imel nešteto, a le redke so me tako zelo privlačile.

Da je bila zmeda še bolj popolna, sem ji šel na živce. Ni pa vedela, da se k njej vračam zaradi njene sestre in ne zaradi nje. Živeli sta skupaj, saj je sestra ostala brez strehe nad glavo, ko jo je ljubosumni mož postavil na cesto. Toliko sem vedel o njej, saj sem poznal njenega moža. Nisva bila prijatelja, prej znanca iz podjetja, v katerem sem do nedavnega delal. Sara, lepotička, ki mi je padla v oči, je od prvega dneva flirtala z menoj. Njeni sestri sem šel nekoliko na živce, ona pa me je rada videla.

Ob priložnosti, ko sva bila sama, mi je dala telefonsko in od takrat sva se nekajkrat dobila. Znalo jo je zaščemeti ob najbolj neugodnih urah, jaz pa je nikakor nisem želel pustiti na suhem. Začudil sem se, da sta doma obe, saj naj bi imela sestra službo. Izkazalo se je, da ravno odhaja in glede tega je bila videti precej srečna. Prepustila me je sestri in verjetno že pošteno dvomila, da ji bom ponudil le kakšno knjigo iz svoje velike torbe. V torbi se je znašla tudi škatlica kondomov, ki je po najinih srečanjih kaj hitro ostala prazna. Takoj, ko so se zaprla vrata, je stekla k njim in jih zaklenila. Prijela me je za roko, ter potegnila v sosednjo sobo. Udobno sva se namestila in že se je pričela vzpenjati po meni.

Hitreje me je slekla, kot bi se sam, s spretnimi prsti pa osvobodila junaka iz pretesnih spodnjic in ga že tiščala v usta. Tako zelo potrebna je bila, da nisem mogel verjeti svojim očem. Predrzno je grizljala mojega nabreklega tiča tik pod veliko glavico in se mi smehljala. Občudoval sem njen lep obraz, pohoten žar v njenih očeh in čudovito bele zobe, ki so se rahlo dotikali občutljivega uda. Potem ga je objela s svojimi polnimi, rdečimi ustnicami in ga posesala globoko vase. Kljub temu, da ni ravno najmanjši, ji ni delal nobenih težav. Z lahkoto ga je pogoltnila čisto do jajc. Ob tem sem ostal povsem brez sape in jo glasno vnovič zajel. Videti je bila zelo zadovoljna s tem, da me je spravila v dihalne težave.

Nekaj časa se je še igrala tam spodaj, potem pa vstala in me potegnila k sebi. Obraz mi je prislonila k svojemu mednožju, potem pa prav počasi potegnila navzdol svoje pajkice. Z usti sem obstal točno na njeni topli in nekoliko vlažni češplji, potem pa iztegnil jezik proti njej. Prste mi je zakopala globoko v lase in me prižela k sebi, da sem vlažne sramne ustnice začutil po celem obrazu. Tiho je stokala in mrmrala, kako fino ji je, potem pa proti meni pričela suvati s svojimi izrazitimi boki. Objemal sem njeno čvrsto zadnjico, ji lizal češpljo in komaj čakal trenutek, ko se bo nasadila z njo na mojega, boleče nabreklega, tiča. Hrepenel sem po njej kot še po nobeni in tudi ona je bila pohotnica, kakršne še nisem spoznal v svojem življenju.

Vstal sem, da bi se lahko pozabaval še na ogromnih joških, za katere bi skorajda potrebovala orožni list. Navdušeno me je sprejela in mi obraz zakopala med veliki dojki. Objemal sem ju z rokami, ju stiskal skupaj in ji lizal veliki, rjavi bradavici. Ječala je, kot bi ji še vedno šaril z jezikom med nogami in s češpljo se je želela na vsak način približati štrlečemu korenjaku. Ujela ga je med noge, potem pa pričela dvigovati desno nogo ob moj bok. Z nekaj akrobacijami sem vendarle pristal v vrelem objemu njene požrešnice, potem pa zgrabil za majhno, poskočno zadnjico in jo dvignil k sebi v naročje. Do konca se je nasadila name, nakar sem jo odnesel do vrat in jo s hrbtom prislonil obnje. Zaganjal sem se proti njej, se vzpenjal na prste in ji sesal našobljene ustnice. Noge so se mi tresle kot nore, zato sem jo prestavil na nizko omarico ob vratih.

Njene noge so se razprle, kolena pokrčila in končno sem lahko zabil svojega junaka vanjo tako, kot se spodobi. Ječala je na ves glas, grebla po meni s svojimi dolgimi nohti in vse glasneje zahtevala orgazem. Čutil sem, kako mi kaplje potu polzijo po hrbtu in čelu, a se nisem ustavljal. Zabijal sem se med njena stegna, kolikor sem mogel in k sreči kapituliral ravno v trenutku, ko je pričela na ves glas omenjati boga in nebesa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.