Magazin
36 ogledov

Pohvalite se svetu, kje ste seksali

Zdaj lahko preverite, ali je bil vaš sosed ravnokar "srečen". Žurnal24 main
Ijustmadelove.com je spletna stran, ki je navdušila svet. Ljudje tam namreč beležijo, kje, kdaj in kako so imeli spolne odnose.

Nova spletna stran omogoča uporabnikom, da sporočijo svetu vse podrobnosti svojega spolnega življenja. Posameznik klikne na državo, kjer se nahaja in določi natančen kraj ter ulico, kjer je pravkar imel spolni odnos.

 

Kako uporabnik zabeleži svoj odnos

Uporabnik izbere kraj spolnega odnosa ter ali je dogajanje potekalo na javnem mestu ali ne. Izbira lahko med petimi položaji in bolj natančno določi podrobnosti svojega spolnega odnosa.

Tudi če ste na morju, to ni problem. Stran dnevno beleži kar precej spolnih odnosov tudi s strani nekaterih, ki so denimo na Atlantiku.

Le šest držav ne pozna strani
Eden od ustanoviteljev strani Cyprian Ciećkiewicz nam je navdušeno dejal, da stran beleži čedalje večjo gledanost. " Dnevno stran obišče preko 50.000 uporabnikov. Stran smo sicer zagnali maja, na njej pa smo delali le kakšen teden dni. Samo v preteklih treh tednih nas je obiskalo preko 650.000 ljudi iz 240 držav. Pravzaprav nas ne poznajo le v šestih državah, večinoma gre za države iz Afrike. "

Cyprian pravi, da je stran 80-odstotno natančna: statistiko namreč precej poslabšujejo prvi poskusi bodočih uporabnikov. Največkrat se odločijo, da bodo preizkusili delovanje strani na morju ali pa samo izberejo neko lego in napišejo, kje bi imeli spolni odnos, če bi ga lahko imeli.

Američani navdušeni uporabniki
" Trenutno imamo največ uporabnikov iz Združenih držav Amerike. Najmanj pa nas klikajo v Afriki. Verjetno je to za marsikoga presenečenje. Najbolj prakticiran položaj je pasji položaj, " še dodaja Cyprian. Ko uporabnik enkrat zabeleži svoj spolni odnos, mu sistem prepreči, da bi zabeležil še enega v naslednjih dvajsetih minutah, kar naj bi bil realen čas med enim in drugim dogodkom. Spletno stran lahko preizkusite tudi sami na tej povezavi .
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.