Magazin
1204 ogledov

Poiskala je potešitev

seks strast zgodbica Žurnal24 main
Vsaj enkrat na minuto je pogledala proti meni in se mi vse bolj zapeljivo smehljala. Sedela je za sosednjo mizo, nasproti svojega moža, a vseeno pošiljala poglede proti mojim očem.

Bila je lepotica v elegantni obleki. Opazil sem jo že prej, ko sva šla v hotelu nekajkrat eden mimo drugega, tokrat pa sem prvič začutil, da bi ji lahko prišel bližje. Ves čas sem občudoval njene obline, ki so se tako ponosno kazale skozi oprijeto rdečo obleko. Ko je vstala od mize in odšla proti toaleti, sem se naravnost zaljubil v ljubki ritnici, ravno prav veliki, da je bila videti seksi, in dovolj majhni, da je bila obleka videti kot sešita zanjo. Ko se je vračala, me je uročila še z zibajočimi prsmi, ki so vsekakor stale same od sebe, saj sledi o nedrčku ni bilo nikjer. Njeni dolgi kostanjevi kodri so ji segali do polovice razgaljenega hrbta, obraz pa je imela brezhibno naličen. Kadarkoli sem ujel njen pogled, se mi je zdel hkrati sramežljiv in poželjiv.

Tisti večer nisem mogel zaspati. Mislil sem na njo in na to, kaj vse bi dal, da bi en večer prespala pri meni. Z možem sta prebivala v istem nadstropju, dvoje vrat proč od moje sobe, zato sem ju večkrat srečal na hodniku, ali pa samo slišal njuno govorjenje. Tokrat je bilo slišati kratek prepir, po katerem je on jezen odvihral po stopnicah, ona pa je ostala na hodniku. Radovednost mi ni dala miru, zato sem pokukal iz sobe in se s pogledom znova srečal z njo. Ni bila videti pretresena zaradi prepira, celo smehljala se mi je in nenadoma zakorakala proti meni. "Smem naprej?" je vprašala. Srce mi je razbijalo kot noro in nisem vedel, kako naj se vedem. Se je prišla k meni tolažit, iskat družbo ali pa samo poseksat do nezavesti v iskanju potešitve?
 

erotika seks strast | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Izkazalo se je, da zaradi slednjega. "Ta usodna privlačnost me bo nekoč pokončala," je še dejala in mi padla v objem. Očitno se ji to ni pripetilo prvič, a niti slučajno ni bil pravi trenutek za tovrstna ugibanja. Moje roke so bile nenadoma povsod, kjer so si prej želele biti, otipal sem njena hlebčka, ki sta tvorila ljubko zadnjico, nato pa sem si med dolgim poljubom dovolil pošteno prijeti za njene polne prsi. Res ni nosila nedrčka in res ga ni potrebovala. Bila je videti in čutiti popolna, njeno telo pa se je pohotno zvijalo pred menoj in mi poplesovalo med dlanmi kot mična trebušna plesalka. Čeprav je bila še vedno v tisti rdeči obleki, pa se mi je zdelo, kot bi bila gola. Pod prsti sem ob vsakem gibu čutil njeno pohoto, iz obleke pa je smuknila, kot bi cele dneve vadila samo to. Z rokama je nato spolzela navzdol ob mojem telesu, za seboj potegnila mojo pižamo in z veseljem pospremila dejstvo, da pod njo ni spodnjic. Kot prava zasvojenka se je z obrazom drgnila ob mojega tiča, ki je v trenutku popolnoma nabreknil, nato pa njegov vrh gladila s svojimi rdeče naličenimi ustnicami.

Komaj sem čakal, da ga posesa mednje, a se je raje še nekoliko poigravala z njim in me spravljala ob pamet. Nenadoma pa ga je zajela silna vročina, ki je zažgala naprej po mojem telesu, njene ustnice pa so po njem spolzele vse do otrplega mošnjička, na katerem se je znašel celo njen spretni jezik.
Bila je fantastična v tistem početju in niti ne spomnim se, kdaj me je podrla na zofo, se spravila name in mi z vrelo mucko sedla na tiča. Prav počasi se je spustila vse do dna, se z rokama uprla v moja ramena in se mi magično zagledala v oči. Bil sem kot začaran, ona pa je v mojem naročju začela zvijati svoje telo v bokih, mi masirati korenjaka in s trebuhom kazati, da dobro ve, kaj je trebušni ples. Z desnico je za trenutek segla nazaj in s prsti pobožala moj mošnjiček, ki je medtem že pripravljal seme za izbruh, glavo nagnila močno nazaj, da so mi njeni lasje padli na kolena, mi fantastične joške potisnila pred obraz in zaječala: "Pridi … ahhh, pridi vame!"

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.