Magazin
10 ogledov

Pokojni Toše napovedal letalsko nesrečo

Toše je umrl v prometni nesreči oktobra 2007. (Foto: AFP) Žurnal24 main
Vedeževalec Blaž Knez je v torek zvečer napovedal strmoglavljenje letala. Naslednji dan je strmoglavil boeing Turkish Airlines.

Naključje? Morda. Knez pa trdi, da ga je v sanjah posvaril pokojni makedonski pevec Toše Proeski.

"Približno dve uri, preden se je Toše smrtno ponesrečil, sem ga sanjal. Osebno ga nisem poznal. Kadar v sanjah nekoga spoznaš, to pomeni, da se ta oseba poslavlja. Odkar je Toše umrl, sem ga sanjal še dvakrat. Poskuša mi nekaj povedati. Nazadnje sem ga sanjal v letalu. Vse, česar se spomnim, je, da smo bili v letalu neka starejša ženska, on in jaz. Dalj časa me je gledal v obraz. Lahko napovem, da se bo v roku enega meseca zgodila letalska nesreča," je v torek v elektronskem sporočilu, ki smo ga v redakcijo prejeli okoli 22. ure zvečer, napovedal 23-letnik. V sredo se je tragedija res zgodila.

Knez, ki se z vedeževanjem ukvarja od svojega 16. leta, še dodaja, da bi rad ostal v stiku s Tošetom in da upa, da se bosta v sanjah tudi pogovarjala in ne samo gledala. "Toše je moj vzornik, naredil je veliko dobrega. Zanimala sta me njegova glasba in način, kako je pomagal ljudem. Bil je neustrašen, bal se je samo Boga. Moje mišljenje je podobno."

A Toše ni edina znana osebnost, ki ga "straši". Prikazuje se mu tudi ameriški predsednik Barack Obama. "Imam tudi velike prebliske o predsedniku Obami. Dogajale se bodo tudi slabe stvari, žal tudi črne. Obamo spoštujem kot človeka in politika. Vendar ima okoli sebe slabe ljudi, ki mu ne želijo nič dobrega. O tem pa mogoče naslednjič," še dodaja vedeževalec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.