Magazin
4 ogledov

Pokukajte v prvi Panda hotel

panda hotel
1/6
Reuters
Ljubitelji pand bodo kmalu lahko uživali v čisto pravem Panda hotelu. Da bo vzdušje še bolj tematsko, pa bodo poskrbeli tudi zaposleni, oblečeni v kostume te priljubljene živali.

Kičasto ali ne, tematski hoteli so v svetu pravi hit. V prvem s tematiko pande bodo gostje lahko prespali že maja. Za nočitev v hotelu ob vznožju gore Emei Shan, v kitajski provinci Sečuan, kjer se nahaja tudi center za opazovanje in vzrejo pand, bo potrebno odšteti od 36 do 60 evrov.

Ljubitelje te ljubke in ogrožene živali bodo v dobro voljo spravljale sobe, okrašene s slikami pand, motiv pande je všit tudi na odejo, v postelji bodo gostom lahko družbo delale plišaste pande, na črno-bele živalice niso pozabili niti oblikovalci omar. Da pa gostje slučajno ne bi pozabili, kje se nahajajo, bo za razvedrilo poskrbelo tudi hotelsko osebje. Vsi bodo namreč oblečeni v pande.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.