Magazin
45 ogledov

Policistka Ana je vsem mešala glave

seks policistka Shutterstock
Ana se je vračala iz službe in celo pot do doma tuhtala, kaj je storila narobe. Tokrat se ni niti preoblekla, ampak je šla domov kar v uniformi.

Šef jo je nadrl zaradi nečesa, kar je storil nekdo drug. Ni imela srca, da bi ga zatožila, zato je sklenila zadevo prespati in se pogovoriti s sodelavcem. Upala je, da bo pošten in priznal napako. Vedela je, da se šef nad njo še toliko raje znaša, odkar mu je pokazala vrata. Z osvajanjem se je mučil cela dva meseca, pa čeprav mu je že na začetku kristalno jasno povedala, da ima fanta in da je ne zanima. Sodelavci so se režali na vsa usta, saj so v en glas zatrjevali, da na tako prikupno napete policijske uniforme nihče ni imun.

Doma je vse skupaj pustila ležati na tleh kopalnice in se predala čudodelnim curkom osvežujoče vode. Njen cilj je bil tako blizu in ni se smela zdaj zašiti s kakšno neumno napako. Še malo pa bo kriminalistka in se bo rešila uniforme, pohotnežem na postaji pa pomahala za vedno. Saj večina jih je bila zelo v redu, a tistih nekaj jo je prevečkrat spravilo v slabo voljo. Ogrnila si je brisačo okoli telesa in zavzdihnila: »Mater, danes mi nič ne gre od rok.« Brisača je bila ena tistih najmanjših in kaj dosti z njo ni mogla prekriti. »Pa kaj se sploh imam skrivati?«

Odvrgla je brisačo in se ponosno nastavila pred ogledalo. Vedela je, zakaj besnijo njeni sodelavci in zakaj je še prav posebej nor na njo njen šef. Ustnice ji je raztegnilo v nasmešek: »Kdo bi jim zameril? Prava mačka si,« je rekla postavni ženski v ogledalu in odšla iz kopalnice. Ni se spomnila, da bi že kdaj takole gola hodila po stanovanju, še manj pa si v kuhinji točila sok v kozarec. Zdelo se ji je izjemno zanimivo in počutila se je, kot bi vladala svetu. Vse dokler za seboj ni zaslišala: »Khmkhm …«

Malo je manjkalo pa bi ji kozarec zletel po tleh. Bil je doma in ne na sestanku, kot je rekel, da bo.

Z eno roko si je prekrila prsi, z drugo pa kozarec pomarančnega soka držala pred mednožjem.

»Nisi na … ,« zmanjkalo ji je glasu in v lica je bila povsem zaripla. On se je naslanjal na podboj in se ji, prekrižanih rok, smehljal na vsa usta. Pozorno si jo je ogledal od glave do pet, si obliznil ustnice in dodal: »Veš, pa ravno sadje mi je zadišalo.« Je ciljal na kozarec sadnega soka.

S počasnimi koraki se ji je približal, jo nežno objel in poljubil na čelo. Še vedno si je zakrivala dele telesa, pa čeprav jo je že neštetokrat videl golo. Toda še nikoli je ni takole zalotil sredi belega dneva. Njegove dlani so spolzele po njenem še vedno vlažnem hrbtu in se ustavile na čvrstih ritnicah. Nato jo je poljubil na usta in končno se je vsaj nekoliko sprostila, ko je prišla k sebi od presenečenja. Čutila je, kako vzburjenje v njej narašča in zdaj je bila vesela, da se je vse skupaj izteklo, kot se je. Že nekaj časa se nista ljubila in bil je izjemen trenutek, da to popravita. Kozarec s sokom je končal v koritu, seksi policistka pa na njem. Z vitkimi nogami se je oklenila njegovega telesa in ga potegnila k sebi. Odpenjala mu je srajco, jo slekla z njega, potem odpela še pas na njegovih hlačah, naprej pa je postoril sam. Ni ji bilo do ljubkovanja, želela ga je le čim prej čutiti v sebi. V tisti pohotni češpljici, ki se je v hipu namedila in ga posesala vase.

Opazovala je njegov obraz in ga občudovala. Bil je najlepši moški na svetu. Ustvarjen prav za njo in neskončno jo je ljubil. Njegovo telo je čvrsto objemala s svojimi utrjenimi stegni in sesala njegove popolne ustnice. Igrala se je z njegovim jezikom on pa je objemal njeno zadnjico in jo vlekel k sebi, vse dokler ni zdrsnila s korita in pristala v njegovem naročju. Tiho je zaječala, ko ga je nenadoma imela v sebi celega do zadnjega milimetra. Z brado se mu je naslonila na rame in se prepustila njegovim enakomernim sunkom, ki so jo pritiskali ob hladno steno vse do čudežnega trenutka, ko je nesramežljivo glasno priznala svoj vrhunec nad vrhunci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.