Magazin
67 ogledov

Poljubila sem dekle

Žurnal24 main
"Poljubila sem dekle in bilo mi je všeč,“ poje neka pevka in moram reči, da mi govori iz srca.

Sedela sem doma pri prijateljici, s katero sva se poznali že od otroštva. Mnogi so celo menili, da sva intimni, a kaj takšnega nama nikoli še na pamet ni padlo. Kljub temu, da sem bila pri njej, sem se povsem po domače zleknila na kavč pred televizijo in gledala glasbene spote. V trenutku, ko je zadonela zgoraj omenjena pesem, sem dala bolj na glas in pričela poleg popevati. Nisem dobro slišala, kaj me prijateljica sprašuje, zato sem malce utišala sprejemnik.
»Pa bi ti to zares poizkusila?«
»Kaj?« me je zanimalo.

Pričela se je glasno smejati in takoj mi je vse postalo jasno. Spraševala me je, ali bi se upala poljubljati z dekletom. Ko sem ji odgovorila, da z njo prav gotovo, je takoj vstala in prišla k meni. Sklonila se je naprej, da so ji dolgi lasje zleteli po mojem obrazu. Bila je že povsem blizu mene in srce sem čutila razbijati v grlu. Bilo mi je strašansko neprijetno, toda umaknila se nisem. Ona pa je s svojim obrazom počasi nadaljevala pot proti meni ter se ustavila šele, ko se je s konico nosa dotaknila mojega. Njene oči so bile videti zelo resne v nameri, da me poljubi, in ko je svoje ustnice pritisnila ob moje, je bilo konec vsakršnega premišljevanja. Poti nazaj ni bilo več in ostalo mi je le še, da zbežim proč ali pa se predam radovednosti, ki me je mučila že od nekdaj.

© iStockphoto

 
Vedno me je zanimalo, kakšen občutek je, ko se poljubiš z dekletom. Naslednji hip sem že imela približno predstavo o tem in zdelo se mi je božansko. Njene ustnice pa so bile tako voljne in mamljive za poljubljanje, da se z njimi ni mogel primerjati noben fant.
Roka mi je sama od sebe zlezla okoli njenega vratu, nakar sem jo potegnila navzdol in skupaj z njo legla na kavč. Sama sebi nisem mogla verjeti, toda postala sem tako vzburjena, da mi poljubi niso več zadostovali. Dlani sem položila na njeni ritnici, kateri sem nato pričela božati in stiskati, kot bi to počela vsak dan. V bistvu sva se obe obnašali tako, kot bi nama bilo to nekaj povsem vsakdanjega. Kmalu so mi prsti zdrknili za rob njenih hlačk, ona pa je s svojimi grabila za moje prsi, katere je sicer že precej časa občudovala. Tudi sama si je želela takšnih, saj so se ji njene zdele prevelike. Kljub temu, da je bilo to fantom všeč, pa si je sama želela manjše. Moje so precej manjše od njenih, je pa res, da so zelo ljubke in popolne oblike. Ko nanje položiš roko, jih dobro čutiš. saj so čvrste in napete. Modrčke nosim v bistvu samo za dodatek in ne zato, da bi mi jih držali navzgor.

© iStockphoto

 
Slekla mi je majico, še modrček in me pričela poljubljati po prsih. Hja, najin poljub se je razvil v pravo lezbično avanturico, kateri pa kar ni bilo videti konca. Tako močno, kot sem takrat uživala, nisem še nikoli. Bradavičke so mi stale kot ponorele, medtem pa se je s svojim vročim jezičkom že spuščala nižje. V trenutku sem se zavedela, kaj to pomeni.
V življenju mi je še nihče ni polizal in sedaj bo to storila moja najboljša prijateljica. Sprva sem občutila neko slabo vest, toda njeni pohotni dotiki so ta občutek krivde hitro pregnali iz mojih misli. Zakopala sem svoje prste v njene bujne lase ter komaj čakala na naslednji gib.

V trenutku sem imela hlače skupaj s spodnjicami pri kolenih, pa pri gležnjih in končno so pristale na tleh sredi sobe. Zadnje, kar sem videla, je bila njena glava, ki se je prav počasi in zapeljivo spuščala od mojih kolen navzdol med nogami, pa se z ustnicami podrgnila ob notranjo stran mojih stegen, nato pa je sledil grande finale!
Ko je svoje vroče ustnice pritisnila ob mojo razgaljeno češpljo, se mi je popolnoma zameglil razum. Zaječala sem kot še nikoli in tudi ona je nežno zamomljala, ko je poljubila mojo srečnico. V istem hipu sem začutila kako z vrhom svojega jezika prodira vame, pa ga zopet vleče k sebi in navzgor do ščegetavčka, ki se je želel kar izstreliti pod strop od vsega lepega. Znala je še kako dobro poskrbeti za dekle in takrat sem malce posumila, da nisem prva, čeprav me je kasneje prepričevala, da kaj takšnega še ni počela. Seveda sem tudi jaz dobila učno lekcijo iz lizanja njene muce, nisva pa ostali samo pri tem. Že dolgo sem vedela za njeno kolekcijo vibratorjev, ki jih je dobivala za rojstne dneve, nisem pa vedela, da jih dejansko tudi uporablja. In to kako! Sprva je pred menoj kazala na sebi, kaj vse počenja z njimi, nato pa se je z enim od njih spravila nadme in me zapeljala v čisto ekstazo, ki se je končala še kako glasno in užitka polno tik ob njenih ustnicah.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.