Magazin
2320 ogledov

Polni, veliki, ogromni

Težko sem našla majčke zase. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Že od nekdaj sem bila nesrečna zaradi svojih velikih prsi.

Medtem ko so mi prijateljice zavidale in so se fantje slinili za menoj, sem jaz trpela, ker nisem mogla teči, na plaži mi je bilo nerodno, ker so vsi zijali vame, pa še težko sem našla majčke zase.

Sicer sem povsem vitka punca, z majhno seksi ritko, a ogromnimi joški. Saj se jih navadiš, ampak še vedno bi imela rada pol manjše. S tem pa se ne strinja moj fant Miha. Mojih jošk ne bi menjal za nič na svetu in ponos mu opazno sije iz oči, kadar greva skupaj v družbo. Kadarkoli ima čas, se jih vsaj dotakne, doma pa med seksom ves čas visi na njih.

Rekel je, da ko jih potisne skupaj, ni ritke, ki bi bila lepša od pogleda na moji veliki lepotički. Čeprav se mi zdijo prevelike, pa sem po drugi strani ponosna na njih. Vsaka druga mi jih zavida in prav vsi fantje so dobesedno obsedeni z njimi. Nič koliko klofut sem že videla, ki so jih damice prisolile svojim spremljevalcem zaradi strmenja v moje oprsje.

A so se fantje le smejali in gledali naprej. Miha si ne more kaj, da ne bi vsaj enkrat med seksom svojega korenjaka položil mednju in ju potisnil skupaj. Tako zelo uživa v tem početju, da je še meni všeč, ko njegova nabrekla, rožnata glavica pokuka ven pod mojo brado. Tudi on se lahko pohvali z velikim, le da ga on ne more kazati naokoli tako kot jaz svoji meloni. Ga pa zato hvalim na vsa usta, čeprav ne vem, ali je to pametno. Dve prijateljici sta že izrazili željo, da bi ga videli, zato bo bolje, če preneham. Včeraj sva se dala dol pri njegovi mami. Šla sva na obisk in kosilo, potem pa padla dol na kavč v dnevni sobi.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

Njegova mama je imela popoldne službo, in ker sva bila popolnoma sama, je jasno, da so njegove roke kar plavale po mojih joških. Miha me zna vzburiti vsako sekundo, ko se mu zahoče. Z roko mi je šel pod tesno majčko, se prebil do modrčka in ga spretno potisnil preko dojk. Kot bi otroku dala liziko, je bil vesel in zadovoljen. Poljubljala sva se in otipavala drug drugega, kmalu sem ostala brez majice, on brez hlač in z veseljem sem svojo levico zarinila za njegove spodnjice. Kadarkoli se dotaknem njegovega tiča, me oblije val zadovoljstva, še posebej, ko ga nato čutim rasti v svoji dlani. Zares ima velikega in nad tem sem zelo navdušena. Včasih me prime, da bi ga samo gledala, prav tako kot tudi on moje joške. A bi bilo trapasto, pa tudi zadovoljen ne bi bil preveč.

Legla sem mu z glavo v naročje, on je noge potisnil na mizico, medtem ko sem mu med ustnicama sesala veliko nabreklo glavico. To sem počela tako dolgo, dokler me ni prosil, naj ga v usta vzamem celega. Takrat je bilo nad menoj zaslišati neskončno dolg in zadovoljen »jaaaaaaa«. Rada ga osrečujem in rada sem srečna. Kadar se mu tako posebno posvetim, se potem tudi on meni in več kot zadovoljivo opravi z mojo muco, ki obožuje njegov spretni jeziček. Vedno imam povsem pobrito, ker se bolje počutim, pa tudi zato, ker ima on to tako zelo rad. Celo jemlje v usta, jo sesa, oblizuje, ljubkuje, potiska vrh jezika med sramne ustnice in ga rine v potrebno češpljico.

Povsem sproščeno sem lahko ječala in ga držala za glavo ter spodbujala, naj nadaljuje v svojem ritmu. Z boki sem plesala sem ter tja in na koncu ustregla njegovi želji po tem, da mu nastavim svojo zadnjo stran. S koleni na kavču in rokama čez naslon sem mu nastavila svojo čudovito ritko, on pa je z vrhom korenjaka že poiskal povsem moker vhod v slastno češpljico, ki je glasno cmoknila, ko je bil končno v njej. Želela sem si, da se ne bi nikoli končalo, ali pa da bi trajalo do večera, ko pride domov njegova mama.

Prvič ni trajalo dolgo, sva pa potem to počela še dvakrat. Nazadnje v mamini spalnici, prej pa še v kuhinji, ko sem šla samo po kozarec vode.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.