Magazin
137 ogledov

Položil me je očimov poslovni partner

seks Shutterstock
Enkrat na teden sem očimu pripeljala pošto, ker je bil še vedno prijavljen na našem naslovu.

Mama nikoli ni znala obdržati svojih moških in tako je izgubila tudi tega krasnega človeka. Odselil se je iz mesta, stike pa ohranil le z menoj. Pri petindvajsetih si nisem dovolila, da bi mi mama govorila, s kom naj se pogovarjam in s kom ne.

Ni mi bilo težko enkrat na teden zapeljati se k njemu, še posebej zato ne, ker je bil tam večkrat njegov poslovni partner Primož. Bil je dobrih deset let starejši od mene, imel je lepo izklesano telo in vedno je znal biti dovolj šarmanten, da mi je od njegovih besed in nasmeškov zamajalo kolena.
"Verica! Kako lepo te je videti. Že dolgo je tega," se je razveselil, ko mi je odprl vrata. "Cel teden," sem se mu nasmejala nazaj. "Miro je v firmi, jaz pa pazim na stanovanje."

Hm, kako prozorno. Očim je imel v podjetju neke nujne reči in je poslal Primoža, da me pričaka s pošto. Kot bi poslal volka pazit na kozličke. A kmalu mi je sama situacija postala všeč. Bil je iznajdljiv in takoj skuhal kavo, ponudil kozarček likerja in navrgel novo zgodbico, ki bi nasmejala vsakogar.  Bil jih je poln in prepričana sem, da je bilo pol izmišljenih. Vseeno pa je znal zabavati in močno ugajati. Njegovi izbrani komplimenti so mi ponovno omehčali kolena, dušo so mi razvezale njegove sladke besede, omamen vonj po izbranem parfumu pa je v moji nosnici prilezel kot najspretnejši tat, ki mi bo ukradel razum.

Kmalu je sedel povsem blizu mene in mi nazdravil z novim kozarčkom likerja. No ja, on je pil očimov viski jaz pa liker. Nikamor se mu ni mudilo in to sem mu dala jasno vedeti. Ko se je njegova roka spustila okoli mojega vratu, je moje telo dokončno prevzela vzburjenost in želja po njem. Nevede sem glavo obrnila proti njemu in mu dovolila poljub. Odložil je kozarček na mizo, nato pa roko položil na moje koleno. Huh, kako mehka sem bila. Njegovi prsti so se vzpenjali po mojem stegnu, moje telo je vibriralo od poželenja, nato pa se je iz nekega oddaljenega, skritega kotička oglasila moja vest. "Ne smem … kaj, če pride?" "Sama sva, dokler nama srce poželi. Pošto mu peljem v firmo, potem greva na pijačo in pogledat tekmo."

Nato nisva več govorila. Njegove roke so preplavile moje telo, najine ustnice so se prekrivale in jezika vse hitreje lovila. Legla sem na hrbet in on name. "Moj bog, kako si lepa!" je zavzdihnil.
Z roko je za trenutek objel mojo dojko, potem pa pričel slačiti oblačila z mene. Tako močno nisem še nikoli hrepenela po nobenem moškem. Nevede sem mu roko potisnila med noge in otipavala njegovo premoženje. Vse večje je postajalo in ko me je že skoraj povsem razgalil, poljubljal moji občutljivi, nabrekli bradavički, sem mu segla v hlače in se prepričala, da se ne šali. Njegov korenjak je mogočno sedel v mojo dlan in želela sem si ga čim prej ogledati od blizu. Do takrat sem oralno zadovoljila le enega tipa in še tega v rahlo vinjenem stanju. Zdaj pa sem bila pijana od pohote, od pogleda na velikega tiča in od misli, ki so se tedne nabirale v meni. Kolikokrat sem že sanjarila o čem podobnem in kolikokrat sem pomislila, da je kaj takšnega nemogoče. A ni želel biti dolgo edini oboževan. Zleknil se mi je med noge, me prijel za kolena in jih pošteno razmaknil. Takrat sem prvič v življenju občutila vroč jezik med svojimi nogami. Prelepo, da bi znala opisati z besedami. Tiho dekle se je prelevilo v glasno potrebnico, ki je grabila za njegove goste kodre, ga vlekla k sebi in stiskala s stegni, ter kričala od vsega lepega, ter od orgazma, ki je precej hitro prvič pretresel njeno telo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.