Magazin
90 ogledov

Pomislite, preden spustite hlače

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Če seksaš le v spalnici, si dolgočasen, pravijo. Ko boste prebrali naslednje zgodbice, boste spoznali, da takšni ljudje niso dolgočasni, ampak premišljeni.

Eksperimentirajte. Poskusite kaj novega. Upajte si. Predajte se strasti na letalu, v kadi, v gozdu …  Čeprav so to dobronamerni nasveti, vam lahko bolj škodijo kot koristijo. Preberite prigode ljubimcev, ki so si te nasvete vzeli k srcu.

Seks na letalu
Ste že v klubu mile-high (seksali smo nad oblaki)? Ko boste prebrali, kako je to dogodivščino doživljala 26-letna Diana, si članstva verjetno ne boste niti želeli.

"S fantom sva letela od Tennesseeja do New Yorka. Najprej sva se 'kurila' pod odejo, nato pa sem skočila na WC. Ravno sem se namestila na školjko, ko je moj fant potrkal na vrata. Na hitro sem opravila in ga spustila v stranišče. Najprej sva poskušala seksati stoje, nato sva se odločila za pasji položaj. Z glavo sem udarjala ob steno, tik nad školjko, na kateri so bile kapljice urina. Bilo mi je vroče in smrdelo je."

Seks v banji
Ljubimkanje v topli kadi je zares nekaj posebnega. Za romantično vzdušje je v hipu poskrbljeno. Še kakšna svečka in kozarec penine, pa sta ljubimca v sedmih nebesih ... Ali pa na urgenci. "Seks v banji lahko povzroči resne zdravstvene težave. V kopalni kadi namreč mrgoli bakterij, zato je možnost infekcije zelo velika," je povedala strokovnjakinja Melissa L. Fox.

Seks na plaži
Peščene bolhe ... To je vse, kar si morate zapomniti. Srbečica na predelih telesa, po katerih se v javnosti le težko popraskamo, bo nastala nekaj ur po pustolovščini na plaži. Nevaren pa je tudi sam pesek, ki z lahkoto zaide v žensko vagino in povzroči okužbo.

Seks v gozdu
Svež zrak, mehka travica, romantično šumenje listja. Seksi idila. A pazite, za katerim grmom boste spustili hlače. "Med kampiranjem sem svojega dragega zvabila stran od skupine in ga zapeljala. Akcija se je končala, ko sem se usedla na strupeni bršljan," je povedala 28-letna Fay. Torej, če niste poznavalci zelenja, če slabo vidite oziroma se vam mudi, se strasti raje predajajte na manj pustolovskih mestih.

Seks v avtomobilu
37-letno Kristo in njenega ljubimca je med vožnjo zgrabila pohota. Sredi dneva. Vozilo sta parkirala ob cesti in se brez sramu lotila drug drugega. Nato se je mimo njiju peljal tovornjakar in jima potrobil. "Pa kaj, sva si rekla. Tako ali tako ga ne bova več videla," je povedala Krista, ki je v navalu strasti pozabila, da imajo tovornjakarji CB radijske postaje, ki jih pridno uporabljajo. "Vsem je raztrobil, kaj sva počela, in njegovi kolegi so nama trobili in mahali, ko sva jih srečala na cesti."

Seks na pomolu

Že sama misel na romantično vzdušje ob morju v hlačah vzbudi gomazenje, a ne? No, pa pomislite na vse trske, ki se bodo zažrle v vaše pohotno meso.

Torej, po pameti!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.