Magazin
16 ogledov

Pomlad še vabi k smučanju

Za prvomajsko smučanje na ledenikih se obrestuje počakati še na ponudbe v zadnje Žurnal24 main
Prvomajski oddih lahko preživite na snegu. Tri nočitve in tri smučarske karte 176 kilometrov iz Ljubljane dobite za 151 evrov.

Če vam smuke ni nikoli dovolj, si lahko snežne užitke tudi podaljšate v pomlad, saj so nekatera smučišča na ledenikih odprta vse leto. Če vam ni do dolge vožnje, se lahko odpravite na bližnji, sicer edini koroški ledenik Möltall, ki dosega 3.122 metrov nadmorske višine. V agenciji Skifun ponujajo od 28. aprila do 1. maja tri nočitve in tri smučarske vozovnice že od 151 evrov na osebo.

Teden Francije za 262 evrov
Poleg avstrijskih ledenikov so med bolj priljubljenimi prvomajskimi počitniškimi cilji tisti v Franciji. Pri agenciji Mountvacation si lahko od 30. aprila v Val Thorensu v dveh omislite sedem nočitev v apartmaju za štiri osebe, za katerega boste odšteli 262 evra na osebo. V ceno je vštet tudi skipass.

Predprvomajski snežni žuri
Na francoskih smučiščih Tignes in Les 2 Alpes pa lahko zadnji teden aprila že od 199 evrov na osebo doživite Praznik smučarije. Ponudba Skifuna poleg nočitev in skipassa vključuje organiziran avtobusni prevoz in zabavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.