Magazin
1700 ogledov

Ponudil ji je svoje satansko orodje

seks strast vroča zgodbica Shutterstock
Soba, ali bolje knjižnica, je bila urejena s prestižnim okusom, okrašena s kipci, ki so stali premišljeno postavljeni na mestih kjer naj bi se obiskovalec največkrat zadržal.

Zanimiv naslov, ki je namigoval na spolnost, je pritegnil njen pogled in segla je po knjigi, da bi pokukala vanjo. Vsebina je bila zelo privlačno erotična, ravno prav za njeno precej nemirno in neraziskano dušo. Nekaj vrstic nazorno opisanega spolnega akta, jo je preselilo v drugo dimenzijo in precej hitro se je vživela v lik pohotne Angeline, ki se je predajala strastem z grofom, ki ni poznal zadržka.Bradavičke so ji na mah otrpnile v trebuhu pa je začutila mravljince, ko so bezljali sem ter tja, ter končno prispeli tudi v njene spodnjice. Grizljala si je ustnico, požirala stavek za stavkom in hrepenela po tem, da bi njena junakinja prisopihala do veličastnega orgazma.Grof se ni dal in jo je jezdil kot besna žival, jo puščal na trenutke samo in se vračal nanjo, ko je bila že na robu obupa. Užival je v pogledu na pregrešno lepo gospodično, potrebno njegovega velikega uda in tako zelo vzburjeno, da je v njegovi odsotnosti vase tlačila vse prste in dlan. Kričalo ji je v glavi od njenih besed in na trenutke je čutila ogromno grofovo spolovilo kako jo nabada in si jo lasti. S hrbtom naslonjena na police s knjigami je krenila na novo stran. Požirala je besedo za besedo in stavek za stavkom. Vmes se je vzburila do skrajnih meja, knjigo držala v eni roki, z drugo si božala nabrekle prsi. Grof je znova prenehal in se gol postavil k oknu. Sončna svetloba, s katero je bil obsijan, ga je naredila veličastnega. Njegov ud je pošteno izstopal in nasmeh, ki si ga je nadel je bil prej podoben vražjemu kot nasmehu človeka.

Dobro se je zavedal, da si ga gola gospodična, razkrečena sredi postelje, na smrt želi v sebi. Še naprej je stal tam in se pretvarjal, da mu je mar za naravo, ki jo je opazoval skozi okno svojega dvorca. Potrebnica se je naposled splazila s postelje in klečeplazila od potrebe in ponižnosti pred njim. Gledal jo je z viška in ji ponudil svoje satansko orodje, ki je na mah izginilo v njenih ustih. Momljala je in ječala, ga grabila za mošnjo, ter rotila, naj dokonča kar je pričel sicer jo bo še konec.Vstala je k njemu, se zrinila med okno in njegovo pošast, ter nastavila svojo zapeljivo zadnjico pred ogromen ud. Z roko je prijela zanj in ga nastavila k luknjici, ki si ga je tako noro želela. Grof, še vedno nasmejan, se je naslonil naprej in odprtih ust, ter brez diha pospremil preboj v izrazito tesen objem njene zadnjice. Kriknila je in se z dlanmi naslonila na šipo. Njen dih je okoli prstov in dlani narisal očitno podobo, grof pa je med prste ukleščil njeno vitko telo, ter ji svojo moškost podaril do kraja.Mladenka je ječala in suvala z boki nazaj proti njemu, se nabijala na nabreklega korenjaka in hlipala po orgazmu, ki je počasi jemal njeno zavest. Grofove roke so končale na njenih prsih, prsti so ščipali nabrekle bradavice, šipa pa je naposled ostala povsem v meglici.Nekdo je vstopil in knjiga se je z glasnim tleskom zaprla. Rdečelična jo je postavila nazaj na svoje mesto in se osramočena nasmihala svojemu gostitelju, ki se je kot duh pojavil pred njo. Njeno dihanje je bilo nekajkrat prehitro, njena lica in nabrekli bradavički pod majico pa so postala izdajalski nebodigatreba. Med nogami jo je ščemelo od potrebe in če bi ji tisti trenutek predlagal naj se sleče pred njim …

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.