Magazin
37 ogledov

Poraščeni mačo, skrij se!

Bodite mačoti, ampak urejeni!
1/16
Žurnal24 main
Resnično ne moremo pričakovati, da bi moški pri izbiri kopalk zganjali cel cirkus.

Ali pa si belili glavo z razmišljanjem o tem, kako bi v kombinaciji z majico in japonkami lahko dosegli modno dovršen videz ali celo kakšen stilistični presežek. Najverjetneje bo držalo, da je razmišljanje o poletnih oblačil za na plažo pri moških osredotočeno na kopalke, ki jih nosijo pripadnice nasprotnega spola, in ocenjevanje, katere kopalke mičnim gospodičnam na plaži najbolj pristojijo. Če menite, da vam želimo z vsiljevanjem dobronamernih modnih nasvetov odvzeti sloves pravega moškega in iz vas narediti poženščeno kopijo nas samih, naj povem, da ne bo pomote: tudi me si želimo oči spočiti na urejenih moških.

Na plaži nam lahko tako naredite uslugo z nošenjem nezbledelih kopalk, dodajte pa kakšno kapo s ščitnikom in brisačo v podobnih barvah. Brez bojazni, da bo vaša podoba mača utrpela kakršnokoli izgubo na hierarhični lestvici moškosti, si pred skokom v kopalke lahko uredite tudi stopala in pristrižete dlačice vsaj pod pazduhami. Gosto grmičevje pod pazduhami in trda koža na stopalih namreč nista prav nič privlačna na pogled.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.