Magazin
672 ogledov

Poskočna črnolaska

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Njen nastop je bil še enkrat več izvrsten. Energija, ki jo ta punca izžareva na odru je neverjetna in dobro se spomnim kako me je pred meseci prvikrat očarala.

Skakljala je kot blazna, odlično odigrala svoj del, na zabavi pa je bila zvezda večera. Neko čudno naključje je hotelo, da sem ji padel v oko in še sreča, da sem ji. Po tisti zabavi sva preživela vročo noč, nato pa sva se pričela tudi dobivati. Njen zadnji nastop je bil tako naporen, da si nisem drznil niti upati, da bo imela še kaj moči zame. A kot vedno je poskočna črnolaska, postrižena na ljubkega paža, še enkrat več upravičila svoj nadimek. Kličejo jo energijska tablica.  Doma je po petnajstih minutah prhe prišla iz kopalnice kot bi pravkar pričela svoj dan. Sedla mi je v naročje, oblečena v spodnjice in razvlečeno majico, ter me poljubila. Roka mi je ušla po njenem hrbtu navzgor, vse do ozkega vratu in s prsti naravnost v mehke lase.

Nekoliko je prestavila svoje noge in se še bolj čvrsto ugnezdila v mojem naročju. Njeni poljubi so kot balzam za dušo in prav nikoli se jih ne naveličam. Z drugo roko sem ji gladil nogo, prekrižano preko druge in počasi nadaljeval proti pasu.  Ko sem bil s prsti enkrat pod dolgo majico, mi je korenjak v hlačah pričel pošteno nabrekati. Seveda ga je čutila tudi sama in se med poljubi nagajivo nasmihala. "O, kaj pa je tole pod menoj?" Moral sem ga prestaviti iz nerodnega položaja, nakar je lahko zopet sedla nazaj. Tokrat je izboklino poiskala s svojo, nikoli dovolj potešeno, češpljico in se pričela z njo drgniti ob korenjaka, ki je divje utripal pod njo. Znova se je presedla, tokrat z obrazom proti meni, noge pa je potisnila daleč za stol na katerem sva sedela. Njeno vroče mednožje je na mojem korenjaku pričelo delovati vse bolj vlažno in potrebno, njeni gibi pa so bili naravnost neznosno zapeljivi.

seks, erotika, pohota | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Z boki zna početi prave male čudeže in, ko pride do tega trenutka komaj čakam, da jo dobim na tiča. Mesil sem ji jedri joški, ki sta s privihanima bradavičkama silili k meni, nato pa ji slekel majico in jo odvrgel na tla. Pred menoj sta se zibali lepotički, ki sta kar vabili moje ustnice k sebi, da ju poljubljajo in sesajo nabrekli, zreli jagodi. Kar sama si je postregla tam spodaj, mi odpela zadrgo in spravila korenjaka na zrak. To je bil trenutek, ko se je napetost v mojih hlačah končno sprostila, nato pa je s konicami prstov prijela za rob svojih spodnjic in jih potegnila vstran. Rahlo se je privzdignila, da je vrh mojega korenjaka smuknil pod njo, nakar ga je ujela v navlažen žlebič in si privoščila nekajsekundno prijetno masažo. Njena mucka je bila prepojena od pohote, a se še vedno ni spustila na korenjaka, ki je pripravljen čakal pod njo. Raje se je še nekoliko drgnila ob nabreklo glavico, ki je postala masažni pripomoček za njen ščegetavček, ob tem pa mi je ječala na uho, da ji je lepo za znoret.

Tudi meni se je mešalo, ko sem v rokah držal njeno malo, napeto ritko in hrepenel po tem, da bi mi sedla na tiča vse do dna. Z boki je krožila nad menoj, spustila vrh korenjaka nekoliko naprej, pa se zopet dvignila in tako dvigovala temperaturo vse dokler ni prišlo do vsesplošnega požara. Požara katerega sva gasila na polno. Ko je sedla, je sedla resnično do konca, mi ječala na uho, z glavo naslonjeno na rame in mi obljubljala nebesa. Obljube so bile nepotrebne saj sem nebesa že doživljal in vedel sem, da po tistem norem uvodu nikakor ne bom dolgo zdržal. Njena napeta zadnjica je krožila v mojem naročju, se dotikala mojih nog, se dvigovala in zopet spuščala, ter to počela vse do točke, ko nisem zmogel več in sem nemočno le še opozoril na brizg odrešitve, ki je sledil.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.