Magazin
27 ogledov

Postala sem fanatik

Počasi sem začenjala verjeti v bistvo našega kulta, ki je promoviral seks kot oč Žurnal24 main
Še preden sem se uspela nagniti skozi okno, je bil že za menoj in mi zabil tiča v češpljo kar mimo spodnjic, ki so se medtem že dodobra napojile.

Ta izpoved je popolnoma resnična, pa naj je videti še tako nenavadna. Padla sem v neko čudaško družbo, kamor me je zvlekla prijateljica in nevede sem hitro postala članica nekega neumnega kulta. Ko sem izvedela, da nas je okoli petdeset, sem se zamislila nad tem, kaj počnem. Sledila sem navodilom ljudi, ki jih sploh nisem poznala, se ravnala po njihovi modi in celo začela seksati na ukaz. Ne morem reči, da je šlo za prisilo. Bolj je bilo podobno občutku, da komaj čakam, ko bom lahko nastavila svojo ženskost.

Bila sem izjemno vesela, ko sem prejela SMS, da sem izbrana za tisti večer in se lahko na srečanju "podrem" s komerkoli hočem. Ne izgledam slabo, in ko se v nekoga zagledam, to ponavadi pomeni, da je moj. V vseh teh odnosih ni bilo niti kančka ljubezni, temveč le globoka želja po potešitvi. Dol sem se dajala povsod – od avtomobilov do parkov in povsem običajnih postelj. Nekoč sem celo seksala z dekletom, ki pa ni bila moja prijateljica. Morda je bila zame ta izkušnja celo ena najlepših v tistem času.

Počasi sem začenjala verjeti v bistvo našega kulta, ki je promoviral seks kot očiščevanje pokvarjene duše. Pristala sem celo na seks pri meni doma, medtem ko so bili v hiši tudi moji starši, vrata pa so morala biti odklenjena, kajti le tako sem se lahko oprala svojih grehov. Po pravici povedano sem se v sebi zavedala, da je vse skupaj velika neumnost, toda imela sem razlog, zaradi katerega je bilo trebaveliko seksati in se zaradi tega nisem počutila krivo. Celo ko je naša združba prenehala obstajati, sem ostala v stiku z nekaterimi fanti in dekleti, s katerimi se dobivamo še danes. Nikakršnega ljubosumja ni med nami, pa čeprav vemo, da si nismo zvesti.

Bil je pohoten kot divja zver in se od zadaj noro zabijal vame. © iStockphoto

 
Tudi skupaj smo že legli v posteljo in se imeli prav lepo. Med njimi je tudi Nemec Dieter, ki je bil najraje z menoj. Všeč mu je bilo, ker sem bila odprte narave in sem v postelji počela praktično vse. Tudi on je bil meni všeč, pa še ni bil tako zagrizen "vernik", zato sva se hitro ujela. Kot sem že dejala, se z njimi nisem dobivala zaradi duševnih izkustev, pač pa zaradi tako sproščenega seksa, ki je ponavadi sledil.

Dieter je živel kot podnajemnik v starejši hiši, kjer sem večkrat prespala. Zjutraj sem ga ponavadi zbudila na prav nenavaden način. Nisem mu skuhala kave ali pripravila zajtrka, zato pa se je prebudil s svojim korenjakom v mojih ustih. Takrat je bil najbolj srečen človek daleč naokoli. Prav nič se ni pritoževal, ko sem mu goltala tiča in ga s solznimi očmi gledala v obraz. Kot da mu ne bi bilo dovolj, me je še zagrabil za glavo in potisnil povsem do konca, da sem se pošteno pričela daviti. S težavo sem se rešila iz njegovega objema, vendar me je njegova sla še bolj podžgala, namesto da bi se mi zameril.

Postala sem nagajiva in ga podražila, da imam dovolj. Vstala sem in se odpravila k oknu, da bi se nadihala svežega zraka, ki mi ga je pošteno primanjkovalo. Še preden sem se uspela nagniti skozi okno, je bil že za menoj in mi zabil tiča v češpljo kar mimo spodnjic, ki so se medtem že dodobra napojile. Vse, kar sem storila potem, je bilo to, da sem se z dlanmi pošteno uprla ob okensko polico in se mu prepustila. Bil je pohoten kot divja zver in se od zadaj noro zabijal vame, da sem kar poskakovala pred oknom. Če bi me kdo videl, bi si nemara mislil, da želim skočiti skozi okno.

Ves čas me je spraševal, ali mu dajem samo zato, ker tako veleva očiščenje duše, zato sem mu takoj dala vedeti, da so to zame same traparije in da mu dajem le zato, ker mi je pač všeč in sem neprestano potrebna. Bil je vesel mojega odgovora in še bolj čvrsto zagrabil moji tresoči ritnici, ki sta malce bolj polni, a vseeno dovolj ljubki, da sta ga spravljali ob pamet. Želela sem se vrniti v posteljo, pa ni bil za to. Raje bi me videl na kuhinjski mizi, kjer sva tudi nadaljevala in od takrat dalje nisem nikoli več jedla na njej. Po tistem, ko jo je celo onečedil s svojo spermo, mi zares ni bilo več do tega, da bi tam imela kaj opraviti s hrano. Bil je izreden ljubimec, in čeprav nisem razumela vsega, kar je povedal, je bil zame dovolj jezik pohote. Tega razume vsak, le predati se mu mora. Za to človek ne potrebuje posebne vere ali ljudi, da ga v to prepričujejo. Če smo potrebni, se pač dajmo dol in naj nam ne bo nerodno zaradi užitka, ki ob tem sledi. Kjerkoli in kadarkoli, samo da nam je le lepo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.