Magazin
21 ogledov

Posvojite ljubljenčka

Muci, ki sta z našo pomočjo že pri novih lastnikih. Žurnal24 main
Razmišljate o tem, da bi posvojili zapuščenega kužka ali mucko? V Žurnalovi akciji Posvojite zapuščene živali vam predstavljamo male navihance.

V Žurnalovi akciji Posvojite zapuščene živali sta srečen dom že našli dve navihani mucki iz Zavetišča Ljubljana.

Če tudi vi razmišljate o hišnem ljubljenčku, vam predlagamo, da osrečite zapuščenega pasjega ali mačjega navihanca. Živali iz zavetišč, ki že nestrpno pričakujejo nov dom, poglejte tukaj.

Tokrat vam predstavljamo dve simpatični in igrivi mladi psički:

Prikupna mešanka
Prva je mešanka med nemškim ovčarjem in haskijem, stara dva meseca in pol. Energična psička išče lastnika, ki bi ji nudil udoben dom z vrtom, imel dovolj energije za dolge sprehode in igro. Če vas je prepričala, pokličite Zavetišče mali Trebnje na 041 779 884 ali na 07 304 56 16.

 

Navihanka Liza
Druga je manjša navihanka Liza, stara približno pet mesecev. Je sterilizirana in se oddaja izključno za bivanje v stanovanju. Išče lastnika, ki bi jo razvajal in imel dovolj energije za igro. Za več informacij pokličite Zavetišče ODPMŽ na 041 626 448.

V zavetiščih po vsej Sloveniji na vas čaka še veliko kosmatincev, ki pa se bodo razveselili tudi druženja z vami. Če jih ne morete posvojiti, jih lahko razvajate z obiski, sprehajanjem in igro.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.