Magazin
395 ogledov

Potešil je najino spolno sestradanost

seks erotika zgodbica lezbijke Žurnal24 main
Z Majo sva se dolgočasili pri meni, ogovarjali tipe in sanjarili, katerega bo katera spravila na hrbet. Zahtevna tema pogovora naju je naredila lačni, zato sem po telefonu naročilo veliko pico.

Nalašč sem poklicala v picerijo, kjer dela najin prijatelj Toni. Toni je dostavljavec pic in fant, s katerim sva se že obe dali dol. Maja sicer samo priložnostno, jaz pa sem z njim kar nekaj časa hodila. K sreči je bil v službi, zato sem vprašala, če lahko pošljejo njega.

Že pri vratih se je smejal, ko pa je na mojem kavču zagledal še Majo, se je prijel za glavo. "Po meni je!" je upal. To upanje mu je žarelo iz oči in nisva ga hoteli razočarati. Z Majo sva naredili že marsikatero traparijo, tudi seksali sva že na isti postelji, ampak vsaka s svojim partnerjem. Tokrat pa sva imeli v mislih nekaj povsem drugega. Istega tiča.

Pica je ostala na mizi, kot bi bila tam samo zaradi lepšega. Nenadoma nama ni bilo več do hrane, kajti pogovor o fantih naju je naredil tudi pohotni in ko sva videli, kako Toniju sije iz oči, sva ga sklenili izkoristiti.

Grožnja s posilstvom s strani Maje je bila seveda le še pika na i. Toni se je spravil na njo in jo žgečkal, ker je vedel, kako zelo je občutljiva. Igrala sta se kot majhna otroka, kar naenkrat pa sta obmirovala in se že poljubljala. Sedla sem zraven, da bi izrazila svojo užaljenost, Toni pa je z roko segel po moji nogi. Naslonila sem se k Maji, ji z glavo legla na velike prsi, Toni pa je poljubljal zdaj mene, zdaj njo.

zgodbica seks strast | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Zdelo se mi je, kot bi to počela že neštetokrat in prav nobene treme ni bilo čutiti. Njegova roka je izginila med moje noge in skozi trenirko se je z lahkoto prepričal, kako zelo si ga že želim. Tudi za hlače je prišel z lahkoto pod raztegnjeno elastiko, s spodnjicami pa je bilo nekaj več težav. Kljub temu ni minilo dolgo, ko se je s prsti že igral na moji poplavljenki, katero je razganjalo od potrebe.

Maja je rekla, da sem packa, ker želim vedno vse zase, ter segla po njegovih hlačah. Spretno je odpela gumbe in pas ter spravila njegovega korenjaka na plan. Prav dobro sem se še spominjala tistega debelega orjaka, okoli katerega so moji prsti le stežka prišli.

Pomislila sem, da sem se nazadnje dala dol z njim pred kakimi tremi meseci. Maja pa nekoliko manj, saj je takoj izkoristila priložnost, ko sva šla narazen. Imela sem polno muco njegovih prstov, medtem ko je Maja požirala njegovega debelinka. Bil je že povsem nabrekel in bolj kot prstov sem si želela med nogami njega. Toda Maja ga ni in ni hotela izpustiti iz objema svojih ustnic, njemu pa se od tam seveda tudi ni mudilo. Zato sem svoja usteca pristavila še sama in se po dolgih mesecih znova srečala z njim. Zdel se mi je še celo večji in obilnejši kot takrat.

Grizljala sem mu nabreklo glavico, da ga je pošteno zaskrbelo za premoženje. Vedel je pač, da sem lačna, pice pa niti okusila nisem, zato je predvidno potegnil korenjaka na varno, z nama vred raztegnil kavč in se nama pridružil. Pozabila sem že, kako lepo ga je imeti v češplji, kako zelo dobro se ga čuti.
Maja je nekoliko nevoščljivo mijavkala okoli naju, a ji to ni nič pomagalo. Še naprej je bil v meni, še naprej je polnil mojo češpljico, ki je mokro cmokala pod njegovimi sunki in še naprej me je grabil za joški, kateri je očitno že precej pogrešal.

Pica se je ohladila, zato pa sta bili vroči dve češpljici, ki sta se nenasitni izmenjaje drgnili na ogromnem stvoru za prinašanje užitka. Torej, najin Toni ne teši le lakote po hrani, pač pa zna zelo uspešno potešiti tudi spolno sestradanost, pa čeprav sta to kar dve sestradanki naenkrat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.