Magazin
1547 ogledov

Potešil me je električar

(Foto: null) Žurnal24 main
Odkar sem ostala sama, se mi dogajajo le nenavadne reči. Ko je bil moj bivši še pri meni, je bilo življenje enolično in dolgočasno, odkar pa je odšel oziroma sem ga spodila ...

... pa se mi vsak dan pripeti kaj takšnega, za kar bi potrebovala moško roko. Ne vem, morda me Bog kaznuje za moja dejanja, ampak meni ni žal, da sva se razšla, sicer pa potem nikoli ne bi spoznala Klemna, električarja, ki je rešil mojo težavo s kratkim stikom.

Neko popoldne sem nenadoma ostala brez elektrike. Vse je bilo mrtvo in počutila sem se, kot bi me nekdo presekal na pol. Brez kave, interneta, televizije … Ostal mi je le še mobilni telefon, s pomočjo katerega sem nato priklicala prijateljico, ta pa je k meni poslala svojega znanca, ki se ukvarja z elektroinštalacijami. Hitro je ugotovil napako in me potolažil, da ne bo veliko dela. Medtem ko je z orodjem šaril po moji električni omarici, pa sem se jaz zagledala v postavnega fanta pred seboj in njegovo napeto zadnjico. Delala sem se, da mu držim lestev, pa čeprav mi je ne bi bilo treba, in opazovala njegovo športno ritko. Po dolgem času sem začutila tisto napetost, ko si želiš nekega tipa, pa ne veš kako do njega. Vedela sem, da mi bo kmalu ušel, zato sem ga zadržala s kavo, glede na to, da je štedilnik zdaj deloval.

Z veseljem je ostal, saj ni imel nobenega drugega dela, jaz pa sem vsakokrat, ko sem prišla mimo njega, prišla s kakim kosom obleke manj. Opazila sem, kako me gleda, in najin pogovor kaj kmalu napeljala na osebno raven. Pogovarjala sva se o partnerskih odnosih in njegovo stališče, da ima dekle, s katerim se ne razume, mi je dalo vedeti, da ne bi imel nič proti, če bi med nama preskočila iskrica. Kratek stik se je pripetil še isti večer, ko se je vrnil z močnejšo varovalko, tako kot mi je obljubil. Ni pa prinesel le varovalke, pač pa tudi potešitev za moje celodnevno hrepenenje. Zvabila sem ga v dnevno sobo, kjer je igrala mirna glasba, ga prepričala v ples, nato pa kot v dobrih starih časih zapeljala fanta vse do postelje.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Takoj sem videla, da si tega močno želi, zato nisem oklevala, ko sem se lotila njegovih hlač. Njegovi prsti so medtem gomazeli po mojem životcu, se oprijemali mojih prsi in me še bolj spravljali v obsedno stanje. Desnica mi je v trenutku izginila v globino njegovih hlač, kjer sem se srečala z njegovim korenjakom, ta pa se je precej zaspano počasi prebujal. Verjetno je bilo to zaradi treme, saj je po nekaj minutah trden kot skala že rinil med moje noge. Potrebno češpljico sem drgnila obenj, pa čeprav sem bila še vedno oblečena v pajkice, a so bile te tako zelo tanke, da se mi je zdelo, kot bi bila gola.

Šele na postelji sem jih slekla in mu brez kančka sramu pokazala rožnato potrebnico. Pričakovala bi, da bo legel name, a me je močno presenetil, ko je z nasmejanim obrazom izginil med moja stegna. V naslednjem hipu sem na muci začutila njegov topel jezik, ki je razmikal sramne ustnice in migetal med njimi, da mi je oči obračalo na belo. Z rokama se je ovil okoli mojih nog, z jezikom pa prihajal vse globlje vame. Bilo mi je nerodno, ker sem tako cvilila in glasno vzdihovala, a kaj, ko na kaj takšnega resnično nisem bila pripravljena. Rotila sem ga, naj mi da korenjaka in me dobro obdela, ker se mi bo sicer prej zmešalo.

Pa mi ga ni dal. Raje je videl, kako ženska pred njim obsedeno dviguje zadnjico od postelje in nemočna ječi zaradi njegovega jezika. Šele ko me je že povsem odneslo, se je nenadoma znašel na meni, mi korenjaka zabil v globine moje potrebnice in z nekaj hitrimi sunki poskrbel, da mi je prišlo kot še nikoli. A takrat še ni prenehal. Vso zvijajočo me je lovil pod seboj in še kar naprej nabijal na tiča, vse dokler ni končal tudi sam in to zelo bogato preko mojega močno utripajočega trebuha.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.