Magazin
104 ogledov

Potešila me je bančnica

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Na banko sem pričel hoditi pretirano pogosto in prav dobro je vedela, kaj me tako vleče tja. Vsakokrat globlji dekolte in širši nasmešek na njenem lepem obrazu.

Ko ti je všeč prodajalka sladoleda, se je nekako lotiš, če se zagledaš v prijazno natakarico, se ji zlahka približaš, a kako za vraga priti blizu k lepotički z velikim oprsjem, ki dela kot bančna uslužbenka in se ti dvakrat na mesec prijazno nasmeje? S pogumom in izvirnostjo.

Na banko sem pričel hoditi pretirano pogosto in prav dobro je vedela, kaj me tako vleče tja. Vsakokrat globlji dekolte in širši nasmešek na njenem lepem obrazu. Večkrat sva že na kratko poklepetala in dobil sem občutek, da jo zanima tudi še kaj več.

Nekega dne pa sem ji enostavno namesto položnice pod okence na pult potisnil papir s svojo telefonsko številko. Pogum je obrodil sadove in še isti dan sem na mobilca prejel njen sms. "Hoj. Si pa res faca :-) tole je pa moja cifra. Manca, banka."

Zavpil sem od navdušenja, kljub temu, da sem s prijateljem sedel v lokalu. Popoldne pa je prav tam nasproti mene sedela Manca. Dekle širokega nasmeha in oprsja se mi je skozi pogovor razkrivala plast za plastjo. Bila je nekoliko razočarana v ljubezni, ves čas v družbi prijateljic in v iskanju pravega tipa, ki bi popestril njeno življenje. V naslednjih dnevih sem spoznal, da gre za pravo navihanko, nič kaj uradno bančnico, ki rada uživa v dobri družbi in zabavi pozno v noč.

Kmalu je bila že za prve poljube in od takrat dalje se s svojimi posesivnimi rokami ni več ločila od mene. Več čas mi je želela sedeti v naročju in vsako priložnost izkoristila za to, da me je vprašala, kaj se to dviguje pod njeno zadnjico. Med eno izmed podobnih situacij pri meni doma je ob poljubljanju moja desnica pristala na njeni ogromni dojki. V trenutku sem imel v hlačah premalo prostora za svojega nadebudnega korenjaka, ki je pošteno pritisnil v njeno ritnico.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main


Preko lic se ji je raztegnil velik nasmešek, njene ustnice pa so še bolj strastno pričele sesati moje. Zadnjica v mojem naročju je postajala čedalje bolj nemirna in prišel je čas, ko se je presedla in noge oklenila okoli mojega hrbta. Čutil sem toploto njene češpljice, ki je končno prišla na le nekaj milimetrov od mojega tiča in se ves čas pohotno drgnila po njem. Z rokama sem ji segel za športne hlače, se s prsti oklenil zapeljivih ritnic in ugibal, kakšne barve tangic ima na sebi. Rob hlač sem ji potiskal navzdol preko ritnic, vse dokler ni povsem brez njih obsedela na meni. "Kaj pa tvoje?" je nasmejana vprašala.

V nekaj sekundah sem jih spravil do kolen in se počutil svobodnega kot še nikoli. Trdega tiča sem končno spravil iz zapora, ta pa se je že naslonil na njeno pohotno mednožje. Oba sva globoko zavzdihnila, se še čvrsteje objela, nakar je ona z desnico segla po mojem korenjaku, da bi se spoznala z njim. Z občutkom je vlekla kožico preko nabrekle glavice, pri tem pa še vedno sesala moje ustnice. "Z veseljem bi posesala še njega, ampak ta trenutek nujno potrebujem …," je dejala in se že spustila s tesno in razgreto češpljico po njem.

Ob tem je pogledala na način, kot da bo vsak hip padla v nezavest. Z glavo je sunila nazaj, da so se ji joški še lepše napeli proti meni, z rokama pa se je držala za moja ramena. Njeni boki so pričeli čedalje hitreje prihajati proti meni in se odmikati, njena tesna potrebnica pa je dobesedno sesala mojega junaka. Če nebesa obstajajo, potem so zagotovo na Zemlji in sem jih spoznal. Nisem mogel verjeti, ko je pričela ječati, da ji prihaja, se za hip nekoliko umirila, nato pa znova pričela mešati z ritko v mojih rokah. Potegnil sem jo k sebi, da se je z velikim oprsjem naslonila name, nato pa se do konca prepustil njeni zapeljivi plesni točki v mojem naročju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.