Magazin
19 ogledov

Potešitev visoko med oblaki

To sva dosegla tako, da je on ležal na meni, me poljubljal, jaz pa sem mu skušal Žurnal24 main
Zaplezala sva se kot dva bedaka. S fantom sva se namreč podala v gore, sprva sicer samo na izlet, nato pa naju je zasvojilo plezanje in spravila sva se v izredno neprijeten položaj.

Z vso opremo, ki sva jo vlačila poleg, sva se ustavila na večji skalni polici in se sklenila utaboriti, saj je bilo že prepozno za spust. Fant je sicer izjemen in precej znan plezalec, toda meni pogled na nekaj sto metrov globine vsekakor ni bil najprijetnejši. Postavila sva si šotor, skuhala čaj, nekaj malega pojedla in sklenila uživati v sončnem zahodu. Bilo je precej hladno, a pravljično lepo, tako da sem pozabila na vse tegobe in samo še uživala. Uživala pa sem tudi, ko me je objel in nežno poljubil. Skočila sva v šotor, potegnila zadrgo in se skobacala v spalno vrečo. Oba v isto seveda, da bi nama bilo topleje. To sva dosegla tako, da je on ležal na meni, me poljubljal, jaz pa sem mu skušala odmakniti spodnjice s pohotnega junaka, ki je pri priči švignil pokonci, ko je prišel v stik z mojo roko. Bil je tako prijetno topel in vedela sem, da me bo še pošteno ogrel. Nekako mi je uspelo s svoje riti spraviti hlačke, ki sem jih nato pokazala fantu in jih odvrgla na nahrbtnik.

Takoj je krenil s svojim korenjakom naprej in zabredel globoko med moja stegna, kjer je spretno poiskal mojo mokro češpljico. Veter je nenadoma zelo močno potegnil okoli šotora, da se je ta pošteno premikal in v meni vzbujal strah. Fant me je miril, da je to v gorah popolnoma običajno, in potisnil svojega tiča do cilja. Dejal je, da so moje noge in stegna ter ritnici najlepši hribi, kar jih je kdaj osvajal. Seveda ni pozabil niti na joškici, ki sta bili v tistem trenutku že v njegovih rokah. Ljubila sva se na tako nedostopnem kraju, da naju zares nihče ni mogel presenetiti. Povem vam, da je ta občutek vreden samega zlata. Človek se lahko povsem sprosti, vpije, kolikor ga je volja, glasno govori in še marsikaj drugega. Pod spalko nama je postajalo že pošteno vroče, zato sva se povsem odpela in si privoščila malce več prostora. Medla svetloba, ki je prihajala od zunaj, mi je razkrivala njegov pohoten izraz na obrazu, zato sem si dovolila malce izsiljevati in namigniti na njegove poljube tam spodaj. Kot bi mignil, je bil z ustnicami že med mojimi nogami ter zapeljivo obdeloval mojo srečnico, ki se je kar topila od vsega lepega.

Vmes je imel celo toliko časa, da si je v roki mencal svojega korenjaka in ga ohranjal pripravljenega zame. Bilo je tako lepo, da ne bi nikoli želela več početi kaj drugega, kot le nastavljati svojo pohotnico pred njegova usta. Seveda pa je imel tudi on podobne želje, a ker je bilo zares malo prostora v tesnem šotoru, se nekako nisva mogla zamenjati.
Tedaj pa se je domislil rešitve za svoj plan in se sam obrnil naokoli ter se s koleni razkoračil mimo moje glave. V hipu sem imela nad seboj krasnega, velikega tiča, ki je bil oddaljen le dva ali tri centimetre od mojih ustnic, ki pa so se že razpirale, da bi ga sprejele medse.

© iStockphoto

 
Ko sem mu objela junaka z vročimi usti in ga posesala globoko vanje, je zavzdihnil, kot bi bil na smrtni postelji, le da je to storil od izrednega užitka. Začela sem ga tako noro obdelovati, da je verjetno pomislil, da se mi je zmešalo. No ja, saj se mi tudi je. V pozitivnem smislu, seveda. Grabila sem za njegovi atletski ritnici in si ga potiskala še bolj navzdol. Medtem je on vse bolj zavzeto iskal s svojim jezikom moj gumbek radosti, ki je pošteno nabreknil in mu tako kazal pravo pot. To, kar je z njim počel v naslednjih minutah, pa je bila čista poezija. Redkokdaj mi pride brez dobrega korenjaka v njej, toda kadar doživim vrhunec od jezika, je to nekaj nepojmljivega za človeški um. Preselim se v neko drugo dimenzijo, sanjarim o prelepih barvah, vdihujem najčistejši zrak in sem skratka polna samih lepih stvari.

To je orgazem, ki si ga želi sleherna ženska na svetu. Tudi tokrat je bilo tako in k sebi sem prišla šele, ko je on visel že nekaj časa nad menoj in me spraševal, ali sem v redu. Pokimala sem in se obrnila na trebuh, spotoma pa s seboj vzela še svoje dlani, ki sem jih nato stiskala med prepotena stegna in se predajala občutkom, ki so prihajali za menoj. On je to razumel kot povabilo med moji slastni ritnici in seveda ni potreboval veliko časa, ko je že zamenjal moje dlani s svojim korenjakom, ki je še lačen mojih občutkov krenil po stari poti, tokrat z zadnje strani, kot bi se izrazili plezalci. Sprva me je precej žgečkalo, saj sem bila še zelo preobčutljiva za tako veliko zverino, a sem vedela, da si je zaslužil, zato sem skušala potrpeti. Ker pa nekako ni šlo in se je stiskala skupaj sama od sebe, je krenil skozi drug prelaz in poskusil srečo v tesnejšem prehodu. Bilo mi je tako lepo, da nisem niti vedela, kdaj je bil v njej, le še pohotno sem se nasmihala in zopet potisnila dlani med noge, da so se gnetle ob poplavljeno mucico.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.