Magazin
470 ogledov

Potno in pohotno jutro

zgodbica seks strast erotika Žurnal24 main
Prebudilo me je nadležno brnenje, ki se je naselilo v moja zaspana ušesa. S težavo sem odprl oči in skozi meglen pogled uspel razbrati vzrok mojih težav.

Dve popolni in zelo napeti ritnici sta se pred menoj tik za posteljo zibali zdaj levo, zdaj desno. Moja draga je namreč že navsezgodaj zajahala kolo in opravljala zadnji del jutranje vadbe, ki je meni tako tuj.

Se pa strinjam, da ima prav po njeni zaslugi tako lepo izklesano telo, ki me navdušuje z vsakim pogledom. Ritko je imela ujeto v tesne pajkice in ni mi bilo težko predstavljati si jo golo, kako pred menoj goni kolo. Kot ponavadi je imela v ušesih slušalke, iz katerih je prihajala glasba za motivacijo, zato ni slišala mojega zaspanega pozdrava za dobro jutro.

Pogled se mi je že dodobra razbistril in vse bolj poželjivo sem gledal proti res privlačnim hlebčkom. Nagonsko mi je roka zašla v spodnjice, kjer se je moj korenjak že spravljal pokonci in kaj kmalu sem imel v roki nabreklo batino, katere cilj je bil tik pred menoj.

Kaj bi dal, da bi se takrat obrnila in skočila name. Pa ni, ampak je še naprej gonila pedala in me spravljala v delirij. Želel sem si jo še bolj kot prejšnji večer, ko sva dobro urico počela prav vse, kar si perverzni um lahko izmisli. Še kako živ je bil spomin na njeno sesanje mojega tiča, ki me je spominjalo na sceno iz porno filma, katerega sva sproti gledala za ogrevanje.

Še celo bolj odločno ga je vlekla in se nabijala z usti nanj, kot pa prsata in na pol umetna blondinka v filmu. Kasneje je sedela na meni z obrazom obrnjena proti kolesu, podobno kot naslednje jutro, ko me je izzivala s svojo seksi ritko. Nisem več zdržal in sem se dvignil, da bi jo dosegel z rokama. Dlani sem naslonil na hlebčka, ona pa se je le za hipec obrnila k meni in se mi nasmehnila.

zgodbica seks strast erotika | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Legel sem nazaj v upanju, da je dojela moje sporočilo, a ko je končala z vadbo je bilo videti, da ne. Takoj je krenila proti kopalnici, a se na srečo čez dobrih pet minut vrnila nazaj v sobo. Tokrat na sebi ni imela tesnih pajkic, ne potne majčke.
Na sebi ni imela ničesar!

Oči so mi zastale na čudovitih dojkah, ki so me kar vlekle iz postelje, nato pa se je moj pogled usmeril k njenemu mednožju, kjer je kot puščica na obljubljeno mesto, kazal drobcen trikotniček pristriženih dlačic. Legla je k meni pod odejo in svoje golo, prelestno telo stisnila k meni. Nisem vedel kam bi jo najprej prijel, je pa zato ona dobro vedela kam je potrebno prijeti mene.

Če želiš obvladati divjega žrebca, ga moraš prijeti za uzde. Če pa želiš obvladati divje pohotnega moškega, ga pač zgrabiš za tiča. Otipaval sem vsak del njenega telesa, pohotni ritnici, štrleči bradavički, jo poljubljal povsod do koder sem pač segel, se splazil pod odejo in končno svoj jezik namočil v njeno medeno sladko muco, ki se je voljno razprla pred menoj.

Zariniti vanjo tiča v prvi sekundi bi bilo zares škoda. Zna uživati in se predajati užitkom, zato je nagnjena tudi k ljubkovanju ali spolni predigri, ki naju oba močno vzburja. Njeno ječanje mi je božalo ušesa in njene zahteve po mojem tiču tudi. Zlezel sem nazaj k njej, se na kolenih razkoračil preko njenih prsi in ji korenjaka naslonil na odprta usta. Hitro je izginil v njih in vročina njenih poljubov je kmalu razvnela moj pohotni ud.

Končala sva dokaj klasično, jaz med njenimi nogami, katere pa je kar sama z rokami potisnila visoko v zrak in mi tako kot na pladnju ponudila svojo sočno breskvico, da jo napolnim s svojim korenjakom. Z rokami uprt na njene prsi sem se zabijal med njena potna stegna in ob vsakem stoku iz njenim ljubkih ustec, hitro pritisnil poljubček  nanje. Prvi orgazem je bil zares atomski in naju za nekaj časa povsem ohromil, ker pa po prvem nikoli ne odnehava …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.