Magazin
249 ogledov

Potreben bogataš

null Žurnal24 main
Počutila sem se kot prava kraljična v njegovem razkošnem stanovanju. Imel je veliko, veliko denarja, za katerega mu niti enkrat ni bilo potrebno oditi v službo.

Nekaj denarja je nasledil, nato pa uporabil svoj nos za denar, ga pametno vložil in "voila". Pri nobeni stvari ni skoparil, še posebej ne pri razvajanju njemu ljube ženske. Močno je bil zagledan vame in kljub temu, da nimam veliko pod palcem, sem se počutila močno. Imela sem nekaj, s čimer sem ga držala v šahu, kar si je močno želel in s čimer sem ga ovijala okoli malega prsta.

Njegovi poželjivi pogledi proti mojemu oprsju so bili izraz nemoči, ki jo je gojil v sebi. Ni mogel zbrati dovolj poguma, da bi se mi približal in se naslonil k meni. Še tretjič mi je dotočil viski v izbran kozarec, vrgel noter kocko ledu in me povabil, da nazdraviva. Z zapeljivim nasmeškom sem kozarec prislonila k naličenim ustnicam, ter ga podražila: "Me misliš napiti, da bi ti potem dala?"
Nekoliko mu je bilo nerodno, a je kljub temu ostal hladen in odvrnil: "Če bo pomagalo …"

Pijača me je resnično ogrela in le še ojačila čustva v meni, ki sem jih gojila do njega. Želela sem si ga vsaj tako kot on mene, a mu tega nisem dala vedeti niti z enim samim znakom. Resda sem bila oblečena kot največja potrebnica, ga izzivala z dolgimi nogami izpod tesnega in kratkega krila in mu nastavljala na pol gole prsi pred oči, da je le stežka požiral slino, ki se mu je nabirala v ustih.

zgodbica seks erotika strast | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Končno je prisedel k meni in levico položil preko mojih ramen, v desnici pa nad naročjem še vedno stiskal kozarec s pijačo. Pogledala sem ga v oči, odložila svojega, nato še njegovega in se brez opozorila približala njegovim ustom. Sledil je poljub, poljub z okusom po močni pijači in prvi dotiki najinih rok, na katere sva oba že predolgo čakala.

Kot bi potreboval le ta trenutek za razbitje ostanka sramežljivosti, je z desnico segel pod moje prsi in previdno težkal mojo polno dojko. Njegova poteza mi je bila všeč in lahko sem se zanesla na to, da tisti večer ne bom nepotešena zapustila njegovega stanovanja. Počasi je s prsti krenil navzdol preko mojega ravnega trebuha in dlan previdno položil na moje golo koleno. Močno sem si želela teh dotikov, da bi s prsti krenil navzgor po stegnu, pod krilo in vse do pohotnega cveta, ki se je že utapljal v soku pohote.

Prav to je storil, in ni mi bilo težko razmakniti noge, kar je razumel kot znak za popolni napad. S prsti je bil kmalu pri mojih spodnjicah, ki pa ga niso zadržale, da se ne bi prebil zanje in občutil resnega stanja, v katerem sem se znašla. Glavo sem omamljena nagnila nazaj, da me je poljubljal po dišečem, nežnem vratu, nato pa svoje vroče ustnice popeljal vse do prsi, ki so že pošteno silile na prostost. Bila sem tako zelo potrebna, da bi najraje potrgala obleko s sebe in njega, ter ga naskočila na razkošnem divanu, kjer sva se tako intimno zapletla.

Razpela sem mu hlače in zadovoljna ugotovila, da se v njih skriva zajetna zadeva v trdnem stanju, ki je bila pripravljena na takojšnjo uporabo. Nekaj časa sem ga samo božala, se ga oklepala s svojimi prsti, nato pa iznenada z usti planila po njem. Ne za dolgo, le nekajkrat sem ga objela s svojimi rdečimi ustnicami, pošteno potegnila po njem, nato pa se dvignila, ga pogledala v zasanjane oči in se mu spravila v naročje.

Krilo sem si potegnila preko ritnic do pasu, spodnjice potegnila vstran in vsa pohotna sedla na njegovega korenjaka. Tako zelo glasno ječati moškega še nisem slišala. Ne morem pa reči, da mi ne bi godilo. Grabil me je zdaj za joški, zdaj za napeti ritnici, jaz pa sem se vse močneje in z večjo strastjo nabijala na tiča, katerega sem čutila globoko v objemu tesne češpljice, ki je končno prišla na svoj račun in zanesljivo iskala pot k lastni potešitvi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.